Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyMisQQ

Ciąża czy będzie jednak okres?

Polecane posty

Gość LadyMisQQ

Czesc. Mam dosc nieregularny cykl .. okres mialam kolejno: 10 grudnia 15 stycznia 17 lutego no i teraz mial byc 22 marca ale go nie ma . Moze zbyt wczesnie zaczynam panikowac . Przy dotyku sutkow strasznie mnie bolą. Mierzylam temp . w pochwie to wyniosla 37 stopni. A dosc regularnie uprawialam z chlopakiem seks , czasami bez prezerwatyw ( przerywany) a czasami z . Czasami bola mnie jajniki . Jaka powinna byc poprawna temperatura gdybym byla w ciazy lub gdybym miala miec okres ?

Gość gość
ja od kilku dni tez chodze jak na szpilkach i już głupieje... generalnie cykle mam co ok.28 dni raczej regularnie teraz jestem w 34 dniu i nic... testy a robilam juz dwa są negatywne czy w ogole mozliwe ze jestem w ciązy? dodam ze zaplodnienie moglo byc ok 2 tyg temu wiec tez w sumie po owulacji... moze jeszcze test nie wykrywa tak wczesniej ciązy????

Gość gość
dziewczyny, nie schizujcie, mi raz 2,5 miesiąca się spóźnił a dostałam tylko i wyłącznie po wywołaniu :P

Gość gość
nie strasz nas ;-) u mnie nadal nic choc niestety czuje że chyba @ sie zbliża... :(

Gość gość
Niektóre chcą a nie zachodzą,niektóre nie chcą a zachodzą.Wszystkie się bez zabezpieczenia bzykają.To są polskie nie myslące dziewczyny

Gość gość
Autorka tego topicu wcale nie nieregularnego cyklu!!!! Wahania do 7-10 dni to cykl regularny, mało która ma dokładnie co tyle samo dni!

Gość gość
u mnie okres był do 4 mies ciąży

Gość gość
u mnie dzis 35 dzien, okresu nie ma nadal a trzeci test negatywny :(

Gość IDS
okres spóźnia mi się 2 dni, zawsze był o czasie lub nawet dzień wcześniej. Kochałam się z chłopakiem 20/21 dzień cyklu, przy czym mój cykl zawsze trwał 27- 28 dni. od piątku wariuję, bo nic się nie pojawia i nawet chyba nie ma zamiaru, choć od soboty czasem zakuje mnie lewy jajnik i także odczuwam bóle jak przed okresem, piersi nigdy nie mialam wrażliwych i teraz tez nie mam, wszystko jest w normie, sluzu prawie nie mam a jeśli się pojawi to bezbarwny, nie jest lepiący. Nie wiem już sama... Ostatnio tez prawie w ogóle nie jem, na pewno jest to związane ze stresem... zrobiłam dziś też test, jedna kreska. Zdecydowanie wolałabym nie być w ciąży, ale zdaje sobie sprawę, że jeśli będę to będzie to tylko mój brak odpowiedzialności.

Gość gość
ile minęło od stosunku?

Gość IDS
15 marca, czyli 9 dni. Owulacja powinna przypadać mi 8-10.