Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZrozumiećKobiete

Dziewczyna w leginsach a wstyd że widać jej pupe

Polecane posty

Gość ZrozumiećKobiete

Byłem dzisiaj w kościele stała/ siedziała sobie dziewczyna przedemną w leginasch i takiej przykrótkiej kurteczce. I tak całą msze poprawiała i podciągała w dół tą kurtke wyraźnie zawstydzona :classic_cool: ;) tym ze moge coś zobaczyć.... i własnie przez to zwróciłem nie ukrywam uwage bo się tak szamotała i szamotała ;) Pytanie po co dziewcze ubiera leginsy tak, że jej widać pupe (zgrabna jak hole..... :classic_cool: skoro się tego wstydzi? Gdzie tu logika, gdzie tu zdrowy rozsądek ;) PS jak mieliście też z takimi śmiesznymi sytuacjami do czynienia to piszcie :classic_cool:

Ja się tak często zachowuję, tyle, że nie w kościele :D Ubiorę spódniczkę, sukienkę a potem się wstydzę pokazać :D

Gość ZrozumiećKobiete
ale o co Wam chodzi - to po co takie ubrania ubieracie a potem nie czujecie się swobodnie ;) :classic_cool:

mój post był odpowiedzią na post Fiku o sukienkach i spódniczkach. Po prostu czasami warunki pogodowe sprzyjają krępującym sytuacjom.

może się nie domyślała, że nawet w kościele niewyżyty seksualny myśli tylko o *****iu i zaczęła się chować, żeby jakoś go odciągnąć od tej myśli nie na miejscu:O też się tak zachowuje, jak ktoś mnie molestuje wzrokiem:O

" też się tak zachowuje, jak ktoś mnie molestuje wzrokiem" Dokładnie spódniczkę ściągam w dół gdy facet się gapi.

Gość ZrozumiećKobiete
ja jej nie molestowałem wzrokiem zresztą przecież stała przedemną więc skąd mogła wiedzieć, że ktoś się tam jej patrzy najwyraźniej -to jej się to uroiło i zaczeła sobie tam podciągać co chwile ..... :classic_cool: ;)

większość osób "czuje", że ktoś się im przygląda. Ewentualnie coś po prostu było nie tak i materiał się źle układał, mogło ja uwierać np.

Gość ZrozumiećKobiete
>>brokeninside87 - masz chyba fobie stalkingową ;) Temat jest prawdziwy ale na wesoło :classic_cool:

Gość gość
Podciągała w dół? Wewnętrzna sprzeczność. Albo w dół, albo podciągała.

Gość gość
Broken-raczej watpię. Głupotę masz wykryta na twarzy.

Gość gość
Wyryta. T9

Gość gość
aAUTORZYNO masz cos z glacą :D:D a co tobie głąbie przeszkadza ściaganie kurtki , mogłaby przyjśc do tego koscioła nawet w samych majtkach tobie nic do tego pedale . ślinił sie *****cz meska dziwa

Gość ZrozumiećKobiete
gosc 21:58 czy ty młotku/ młotko potrafisz czytać ze zrozumieniem?? :classic_cool: Trzeba być chyba totalnym ciołem by ubrać się w coś takiego że potem trzeba zasłanić ze wstydu.... I krótka spódnica czy sukienka i dziewczyna która się wstydzi że jej podwieje wiatr to chyba co innego niż leginsy z d**ą na wierzchu, na dodatek w kościele :D