Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hedh

Pomysły na spotkania z dziewczyną

Polecane posty

Gość Hedh

Hej dziewczyny. Macie jakieś pomysły jak można świetnie, aktywnie, miło oraz tanio spędzić czas z dziewczyną ? Spotkałem się 3 razy jak narazie z dziewczyną, macie jakieś pomysły?

Gość gość
a gdzie do tej pory byliście?

Gość Hedh
Lepsze zoo, planetarium czy akwarium ?

Gość Hedh
Do tej pory byliśmy na kawie, na spacerze oraz w salonie gier. Na 3 spotkania około już wydałem 50zł. Ona nic się nie dołożyła jak narazie co mnie jak narazie nie martwi, ale jakby tak było dalej i to było po 8 spotkaniu to mogło by mnie to jednak irytować.

to zależy co jej się najbardziej spodoba. Szczerze mówiąc wszystkie trzy to fajne opcje :)

Gość gość
a gdzie mieszkasz? Jesli mieszkasz w miejscu gdzie mozna np udac sie z plecakiem w plener i cieszyc sie natura to wydatek bedzie prawie zaden. Ja lubie chodzic po lesie, uwielbiam gory i przebywanie na swiezym powietrzu bylo dla mnie zawsze wieksza radoscia niz kino, kawiarnie czy salony gier. Ale wiadomo - kazdy ma inaczej. Jesli mieszkasz w miescie tez jest inaczej..

Gość Hedh
Mieszkam w mieście, ale myślę aby ona wzięła kocyk oraz coś do picia ( co polecacie ? ), a ja zakupię jakieś owoce. Dosyć tanio to wyjdzie, a będzie przyjemnie. Na kocyku można się karmić owocami choć to jest zależne bardzo od pogody, a jak narazie jest chłodno jednak niestety jeszcze.