Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie szukać fajnego faceta

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
na imprezach w klubach...

Gość gość
a jest tutaj taki jeden,myślę ze teraz już jest fajny,zmądrzał,dojrzał,i się czegoś nauczył dj'u zgłoś się :D

Trzeba iść w nocy o północy do najbliższego lasu, tam będzie stał stary, pomarszczony krasnolud, który wskaże Ci drogę do ukrytej jamy, w której odbywają się tajemne spotkania fajnych facetów. Tylko cicho-sza, bo to sekretna wiedza.

Gość spaślak_
na wyprzedazy stoja na polkach i czekaja az ich ktos wrzuci do koszyka.

Gość gość
tylko podejrzewam ze spotkanie fajnych facetów są dla facetów :P wyłącznie!

Gość gość
jak to gdzie? w szkole, w pracy itp. :D

Co to znaczy fajny? Twój fajny facet dla mnie moze byc po izeh przeciętnej. Moj fajny moze byc dla Ciebie zbyt ekstremalny. Jaki miałby byc?

Gość gość
ohh! przepraszam, nie dojrzałem *faceta :) Wykreślić szkołę :D

Owszem, tylko dla facetów, dlatego mówię, że tajemnica. Trzeba się odpowiednio zabrać za to, przebrać za faceta, wynająć szpiega, są sposoby. Większość porządnych związków powstała z inwigilacji Tajemnych Stowarzyszeń Fajnych Facetów.

Gość do czwartku i dalej
w klinice :P

Gość Beretta niepiec
Nie szukać na wyprzedaży i po atrakcyjnej cenie, promocje też podejrzane! Górne półki panie, górne półki!

Gość spaślak_
na gornych jest towar mocno promowany wiec z pewnoscia nie bedzie to najlepszy wybor. dobrego towaru sie nachalnie nie reklamuje bo kupuja go i bez reklamy.

Gość gość
A po co wam fajny facet skoro podobno kobiety stały się samowystarczalne :)

Gość gość
ktoś musi śmieci wynosić

Gość gość
hahaha, idę szukać krasnoluda w pobliskim lasku :D jak akurat nie będzie zebrania fajnych facetów, to może stary krasnolud, pomimo że niski okaże się spoko gościem, albo ma młodszego brata/wnuki?

Gość gość
a wykluczasz związek z krasnoludem?

Gość gość
Było powiedziane, że stary i pomarszczony, no i wiesz, jakiś z niego stróż/cieć to zero pozycji społecznej.

Krasnolud jak zobaczy, że kobieta, to pstryknie palcami i zniknie, kamuflaż musi być. Ale może trafi się jakiś biseksualny, można by go wtedy uwieść jako facet, a potem już z górki. Tylko po co, skoro w pobliżu tyle okazów na spotkaniu Tajnego Stowarzyszenia.

Gość gość
Teraz nawet zniewieściali faceci są "fajni", zapodam sobie raperską bluzę i czapeczkę, przybiję z krasnouldem piąteczkę, bo na pewno jest jakieś tajne przywitanie, ale je wypatrzę z drzewa, krasnolud widzi raczej to co przy gruncie, więc się nie skapnie. Johonny Brawo dał radę (http://www.youtube.com/watch?v=zXb9dl8LwLA) to i ja!

I tak trzymać, w sumie faktycznie nawet rurek nie musisz ściągać bo to modne teraz. Do tego grzyweczka, wąski szaliczek i dałoby radę, tylko bez przesady, bo nie zapominajmy, że to są spotkania Fajnych Facetów, byle kogo i gimbazy też nie wpuszczą!

Gość gość
Może mają rekrutacje i czasem przychodzą aspiranci do rangi :) Ale to średnia wiadomość, bo przyjdzie kobietka w przebraniu, spotka takiego aspiranta i naiwnie pomyśli, że on MUSI być fajny :/

Nie nie, aspiranci jak już zostają przyjęci, to dostają namiary na krasnoludy, ja mam wtyki i mi dali cynk, gdzie jest połowa drogi.

Gość gość
Aaa, kurde, niby dobrze, ale nie wiadomo czy krasnoluda da się oszukać...no trudno, może po prostu poczekam aż zaczną wychodzić i złamię nogę, żeby mogli mnie ratować :)