Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o tym myślicie ? kochanek

Polecane posty

Gość gość

No to więc sprawa wyglada tak, jestem w stałym zwiazku , on ma żonę i dzieci... jest sporro starszy ode mnie.. i problem polega w tym, że pomimo tego , że ja jestem jego kochanką ma jeszcze jedną i z tym się nie ukrywa przy mnie... a jej nigdy nie powiedział o mnie... dziwnie się czuję wiedząc ze on spotyka się z nią i sie bzyka...

Gość gość
nic nie mam do tego jak uprawia seks z nią, ale z tą druga ... czuję się zazdrosna.. czy to nie dziwne ?

Gość gość
czuję się dziwnie, ale z kochankiem mam wspaniały seks, a z partnerem ? rozłóż nogi dwa ruchy i koniec , żadnych czulości itp..

Gość gość
może też tu nie chodzi o przedwczesny wytrysk , tylko o to , że ja muszę prosić go o seks.. dla niego to tak samo jak pojsc do kibla wysikać się, robi to bo musi..

Gość gość
up

Gość gość
nie nie mamy dzieci.. i narazie nei chcemy mieć.. jesteśmy ze sobą dopiero ponad 4 lata...

no to tymbardziej, po co się oszukiwać , itak nic z tego nie wyjdzie przecież. Dalej masz zamiar się z nim męczyć, i szmacić na boku?

Gość gość
łudzę się , że jednak może się coś zmieni...

Gość gość
ja już naprawdę tego swojego zachęcam to wszystkiego, jakieś inne pozy itp . to oczywiście słyszę, że coś mi sie w głowie po przerwacało , czy coś w tym stylu.. a powracajac do kochanka, wkurza mnie to , że nie chce powiedziec tej swojej drugiej kochance ze sie spotykamy..

Wogóle jakaś chora sytuacja , o kochanka jesteś zazdrosna , przecież jemu tylko o sex chodzi , na nic więcej nie licz...

Gość gość
no od poczatku wiadomo było po co się spotykamy.. ale jakoś dziś mnie tak wzięło ..

Gość gość
tylko denerwuje mnie to , że niby nei ma tak czesto czasu wollnego spotykac sie ze mna a z tą druga kochanką ma /...

to kończ tą znajomość z kochankiem póki jeszcze się całkiem nie zaangażowałaś , bo zdaje mi się , że w tym kierunku to zmierza

Gość gość
ja sypiam z bratem przyszlegi meza kocham go ale poki co nie moge odejsc od niego bo mamy dom na ktory wspolnie pracowalismy i dopiero po slubie nalezy mi sie czesc domu dlatego chce tylko skromny slub 24 maja , a pozniej oddaa mi kase i bede zyc z Tomkiem

Gość gość
on cały czas do mnie sms pisze, dzwoni itp.. więc może tym sobie nadzieję robię, że zacznie mieć dla mnie więcej czasu...

Gość gość
w tym momencie jestem trzecią.. to po co w takim przypadku pisał by do mnie cały czas , dzownił itp ? gosc z 23:54... - i co nie boisz się jak będą Cię postrzegać osoby z rodziny ? że męża zostawiłaś dla brata ? po co w ogole ślub ?

Po to się kontaktuje by mieć zapewnioną alternatywę , gdyby ta pierwsza kochanka nie miała czasu itp. Nie wmawiaj sobie ,że coś dla niego znaczysz

Gość gość
nie boje sie. slub po to bo dom stoi na niego a tam sa tez moje pieniadze po slubie czesc domu bd nalezec sie tez mnie wiec bd musial te pieniadze oddac. kocham jego brata i nic z tym noe zrobie od pewnego czasu mysle nawet ze mogla bym zajsc z nim w ciaze ale to nie jest dobry czas. jego rodzina niech mysli co chce.. on bedzie moim swiadkiem na slubie taka chora historia a i ostrzezenie zeby nie zgadzac sie na wykozystywanie

Gość gość
wszystko jest do d**y... : ( wlasnie nie wiem co robić.. tak podoba mi się seks z nim...

Gość gość
własnie .. dla dziewczyn tez seks jest wazny

Gość gość
dodam ze narzyczonego przestalam kochac z jego winny wolal jechac do kolegi a jak sie potem okazalo kolega mial Ania na imie niz ze mna spedzac czas niby nic ich nie laczy ale mam wiezyc ze razem kreskowki ogladali ? nie mam zalu bo juz go nie kocham laczy nas dom i jest wlasciwie moim szwagrem ;)

Gość gość
dodam ze narzyczonego przestalam kochac z jego winny wolal jechac do kolegi a jak sie potem okazalo kolega mial Ania na imie niz ze mna spedzac czas niby nic ich nie laczy ale mam wiezyc ze razem kreskowki ogladali ? nie mam zalu bo juz go nie kocham laczy nas dom i jest wlasciwie moim szwagrem ;)

Szukaj sobie innego stałego partnera z którym będzie Ci dobrze w łóżku i tyle w temacie , nad czym tu się jeszcze zastanawiać