Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupy

pytanie do panów konsola do gry na prezent

Polecane posty

Gość zakupy

czy to dobry prezent na urodziny dla chlopaka? czy wireless kontroller mozna dokupic osobno??

Gość spaślak_
nie wiem czy dobry pewnie zalezy ile ma lat jesli jest nastolatkiem to na pewno dobry. tak mozna dokupic cena w zaleznosci jaka to konsola ale przygoruj sie na wydatek 200zl

Gość gość
Ale jaka konsola i czy facet lubi grac

Gość zakupy
Microsoft Xbox 360 20 GB, stary chlop pod 30 ale grac uwielbia.

Gość zakupy
a kasa niech juz strace, nigdy nic nie dostal to po 5 latach jak w koncu mam prace to niech tez cos ma od zycia :)

Gość gość
Jesli lubi grac tp będzie zadowolony, bardzo duży wybór gier do tej pory i sie wkreci, jeśli do tej pory nie miał. A za rok jak stanieje można xboxa nowej generacji.

Gość spaślak_
ja na twoim miejscu popracowalbym nad chlopakiem skoro w tym wieku gra w gry dla debili. zrozumialbym gdyby gral w cos strategicznego bo pobudza to chociaz w pewnym stopniu mozg ale na konsoli mozna grac tylko w gry dla debili czyli biegasz z karabinem i strzelasz czy biegasz za pilka. konsola jest nieprzystosowana do rozbudowanych algorytmicznie gier tylko do tych rozbudowanych graficznie z prosta fabula ktora moze obsluzyc pad.

Gość zakupy
dzieki to chyba prezent trafiony pozdrawienia dla wszystkich maniakow gier :)

Gość gość
Znam facetów z własnym biznesem i na wysokich stanowiskach którzy w przerwie w pracy w pokoju maja postawiona konsole i grają :D miliardy zysków w branży gier tez o czymś świadczą. Rozrywka taka sama jak film

Gość zakupy
wiem wiem to straszne patrzeć na 30 latka strzelajacego do potworków ale potrzebna mu odskocznia od pracy - umysłowej i meczacej, a skoro te "debilne" gry go tak relaksuja to cóż bede zabraniac,.

Gość spaślak_
a facet na wysokim stanowisku czy z wlasnym biznesem nie mzoe byc przyglupem ? komisja macierewicza pokazala ze mozna miec tytul profesora i byc przyglupem wiec ja bym nie przywiazywal takiej uwagi to wykonywanego zajecia.

Gość spaślak_
a co do filmu to jeden lubi jeden film a drugi drugi. ktos oglada m jak milosc a kogos innego szlag trafia jak widzi te glupote. z grami jets podobnie.

Gość gość
jak chcesz mieć go z głowy i żeby się do ciebie nie dobierał po nocach, to pomysł dobry :)

Gość mrokos
Kupić chłopu konsolę??? Lepiej od razu strzel sobie w kolano ...

Gość lupyy99
jeśli lubi grać to może najnowsza konsola Nintendo? słyszałem, że zbiera dosyć pozytywne opinie. Zależy jakim budżetem dysponujesz, takie prezenty to niestety nie są tanie rzeczy. Można też pomyśleć o jakiejś grze od razu, tu znalazłem kilka ciekawych propozycji - http://powerplay.com.pl/kategoria/nintendo-switch Warto wziąć pod uwagę :) Ja bym się ucieszył :D

Gość gość
U mnie też padło na Nintendo Switch, to chyba najlepszy z możliwych wyborów dla faceta :) w niskiej cenie udało mi się znaleźć na stronie www.hdmarket.pl więc tam zamówiłam.

Gość gość
Teraz jest spoko promocja na media expert, koniecznie poczytaj o niej, oddaje się starą konsolę i o jej wartość pomniejszają CI cenę nówki PS4 PRO no i do tego bon na jakieś akcesoria/gry do niej :)

Gość gość
jak najbardziej, dostałem wcześniejszy prezent od żony na dzień chłopaka :D wymieniła mi starą konsole xbox360 na nową one X i do tego będę miał fifę19 za 1zł :D mega promocja a ja ucieszony jak dziecko