Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się pierdoli to wszystko...czy wy też tak macie??

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko ja mam takiego pecha??Jak jest dobrze to się nic nie dzieje...ale jak zacznie się dziać,to wszystko naraz się p******i!!! Jestem wściekła...planowałam postawić nową altankę,którą przeznaczam do przechowywania opału-kasa odłożona,plany do samego nieba...i BUM pękł piec CO i trzeba kupić nowy...h*j by to strzelił!!!Altanka pójdzie w odstawkę i dalej patrzę na starą,która się już rozpada!!!Jak się psuje,to też wszystko naraz!!!

Gość gość
dzięki, rozśmieszyłaś mnie z rana:)

Gość gość
nie ma za co...chociaż ktoś ma dobry humor!

Gość gość
Zgadzam się. Z tytułem wątku. Czsami jak się p******i to pasjami. Powodzenia dla autorki.

Gość gość
jaka marka tego pieca?

Gość gość
Masz racje jak cos sie wali to jak domino.Mam nadzieje ze wykarskasz sie z klopotow.Powodzenia.

Gość tez matka 222
ja myslalam, ze jakis naprawde pozany problem a ta z piecem tu wyjezdza. :D jezu co za ludzie. :O

Gość gość
Masz racje :) Ja ostatnio miałam takiego pecha: laptop, pralka, odkurzacz i jeszcze parw mniejszych rzeczy typu lampka nocna i elektryczny młynek i wszystko to popsulo się w ciagu kilku dni. A teraz spokój juz pare miesięcy. Na razie to tylko jeden piec ci sie popsul, oby sie na tym skończyło :)

Gość gość
Masz racje :) Ja ostatnio miałam takiego pecha: laptop, pralka, odkurzacz i jeszcze parw mniejszych rzeczy typu lampka nocna i elektryczny młynek i wszystko to popsulo się w ciagu kilku dni. A teraz spokój juz pare miesięcy. Na razie to tylko jeden piec ci sie popsul, oby sie na tym skończyło :)

Gość gość
to prawda mi biznes sie posypal przez nieuczciwego wspolnika zostalam z dlugami a jak zaczelam wychodzic na prosta dobrz zarabiac splacac bez stresu te cholerne dlugi to maz prace stracil i znowu stres i dupa