Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaduła 2014

test ciazowy

Polecane posty

Gość gaduła 2014
dziewczynki jestescie tam??

Gość a mi szkoda
tak, jak C***iszą dziewczyny: na razie, ani ta 1 kreska, ani ta 2 kreska - nie znaczą nic... tzn. może być tak, że pojawiła Ci się tylko 1, bo za wcześnie zrobiłaś test, i tak, że pojawiła Ci się 2., bo za późno sprawdziłaś i zaszły te reakcje, o których pisały dziewczyny; ja bym Ci radziła kupić sobie ze 6 tych testów, skoro za 6 dni masz spodziewany termin miesiączki i robić sobie test codziennie z rana; i wtedy czytać to tak: jak Ci będzie wychodziła 1 kreska, to będzie znaczyło, że JESZCZE NIC NIE WIADOMO;) jak Ci już wyjdzie 2.kreska - to będzie na bank ciąża (o ile się pokaże w ciągu tych 5 minut); teraz szybko, biegiem po test - jak Ci już teraz, o tej godzinie, wyjdą 2 kreski - to ciąża na bank :) jak nie - no to prostu, nic nie wiadomo, piłka dalej w grze;) jak masz się schizować, zastanawiać nad tymi "objawami", to lepiej te testy rób, co Ci zależy;) ja zrobiłam kiedyś w dniu spodziewanej miesiączki - kreska była 1, ale okres się nie pojawiał; po kilku dniach zrobiłam znowu były dwie kreski jak byk;)

Gość a mi szkoda
pisałam, ale posta mi gdzieś wcięło;) wg mnie: po prostu - nic jeszcze nie wiadomo; ani ta 1 kreska nic nie znaczy (może jesteś w ciąży, ale za wcześnie, żeby test to wyczuł?), ani ta 2. kreska nic nie znaczy (bo może po prostu zaszły reakcje, o których Ci dziewczyny pisały); ja bym Ci radziła teraz po prostu robić sobie test każdego dnia, aż do spodziewanej miesiączki :) nawet teraz - biegiem do apteki i nawet natychmiast sobie zrób; po prostu - 1 kreska będzie dla Ciebie informacją, że na razie dalej nic nie wiadomo; a jeśli pojawią się 2 kreski (w tym zalecanym przez producenta czasie) no to będziesz miała radość :) jak masz się schizować, przyglądać każdemu kujnięciu, zaboleniu, odczuciu w ciele - to już lepiej rób sobie te testy codziennie :) a nuż - któryś będzie dla Ciebie dobrą wiadomością; a 1 kreska, zanim nie będzie po terminie miesiączki - to też nie będzie zła wiadomość, tylko - brak wiadomości, że jeszcze nic nie wiadomo;)