Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem gościem mam pytanie

Zwrot za pit kto już dostał i kiedy skladaliscie, ale piszcie prawdę.

Polecane posty

Ja złozyłam 3 marca przez neta oczywiscie. jak szybko mam szanse na zwrot podatku, niewielka suma 670 zł a jakze by ucieszyla:) kto juz zlozyl i dostal i po jakim czasie? dzieki za odpowiedzi:)

Gość gość
zlozony przez net 25 lutego,, zwrot na koncie był 2 i pół tygodnia poźniej.

Gość gość
Dostałam zwrot po 5 dniach

Gość gość
składałam miesiąc temu, dostałam po równo 4 tygodniach

Gość gość
a ja złożyłam 6 tyg temu i jeszcze nie mam. trafia mnie juz powoli :o zadzwoniłam tam to p***a stwierdziła ze zmieniłam dane w tym i mój pit zostal wyciągnięty z paczki idącej do zarejestrowania w celu zmiany danych w systemie:o dane to ja zmieniłam, ale rok temu :o

Gość gość
Skladalam w styczniu normalnie w us nie przez internet. Zlozylam we wtorek a w nastepny wtorek juz mialam przekaz.

Gość gość
US ma trzy miesiące na zwrot.

Dostałam zwrot po 1,5 tygodnia. A się w*******m... Z******* złodzieje z ulgi na dziecko podatek od remanentu. Dwa razy z jednego towaru będą ciągnąć podateczek ***ańce, rozpieprzyłabym ich w pył. Ogólnie nie używam niecenzuralnych słów, ale na tych p*****lców nie znajduje innych. Polska nie jest dla Polaków, teraz jest dla ukraińców, bladzie pazerne.

Gość gość
kazdy wie ze ma 3 miesiace ale zawsze przelewaja wczesniej, po cholere sie wymadrzasz!:o

Gość gość
czytam i mam nadzieje, ze też szybko dostane. W tamtym roku niestety czekałam ponad 2 miesiące :(

Gość gość
wszyscy doskonale wiedza ze maja 3 miechy na zwrot, ale coś tu jest nie tak, skoro ja zlożyłam 6 tyg temu a on nawet nie został wprowadzony do systemu!!! gdybym ja trzymała pismo w robocie przez 6 tyg bez dotykania go pewnie polecieliby mi po kasie za niezrealizowane obowiazki :o

Gość gość
A skąd wiesz, ze nie jest wprowadzony?

Gość gość
bo rozmawiałam z babką z us :o powiedziała ze nie został jeszcze wprowadzony bo zmieniłam dane kontaktowe w lutym i pit został wyciągnięty w celu zmiany danych w systemie. a dane o których ona mowi zmieniłam rok temu :o

Gość gość
ja składałam przez net, kasa przyszła po 3 tygodniach

Gość gość
Widocznie maja burdel. Moja kolezanka raz zmieniła dane podając numer konta i przez kolejne 3 lata dalej otrzymywała kasę przekazem pocztowym :(

Gość manami25
ja dostałam po 5 tygodniach, chciałam na konto tak też zaznaczyłam,a oni co? wysłali przekazem i to na stary adres,nie dość,że odliczyli za przekaz,którego nie dostałam to musiałam sama się pofatygować po kasę do urzędu

Gość manami25
i wyszło tak,ze połowę zwrotu musiałam przeznaczyć na paliwo,by do nich pojechać,porażka

Gość gość
ja dostałam po tygodniu, składałam prze internet, z tego co obserwuję to szybciej przychodzi zwrot niż jak zanosisz pit osobiście.

Gość gość
wysłałam przez neta 4 marca,jeszcze nic nie przyszło,ale na stronie US mogę sprawdzić stan realizacji zwrotu i chyba sobie jeszcze poczekam.

no ja skladalam 3go marca przez net i jakos jeszcze nie mam. moze to kwestia tego ze akurat w tym urzedzie rozliczam sie po raz pierwszy? Chociaz zglaszalam nr konta i wszystko, to nie wiem ... nie wiem juz sama czy tam dzwonic i pytac czy wszystko ok z moja osoba?

Gość gość
Rozliczałam brata,5 marca dziś dostał zwrot pocztą,a ja mimo,że 2 dni wcześniej,nadal czekam.Wysłałam przez neta ;)