Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta90

Problem z pasierbem

Polecane posty

Gość Edyta90

Niespełna rok temu wyszłam za mąż za kilka lat starszego faceta. Jest nam razem dobrze jednak od jakiegoś czasu mam problem z pasierbem. Mój mąż miał wcześniej żonę, tyle, że znalazła sobie innego mężczyznę i żyje obecnie w Kanadzie. Dziecko zostało z mężem. Chłopak ma siedemnaście lat. Generalnie do tej pory nie miałam z nim problemu. Kiedyś sprzątając jego pokój znalazłam u niego swoją bieliznę, ale poza tym nic innego nie zauważyłam. Jednak ostatnio robi się nieznośny, chyba przez szalejące hormony. Kilka dni temu gdy wychodziłam spod prysznica zauważyłam, że podgląda mnie przez uchylone drzwi, wiem, że je zamknęłam więc w jakiś sposób musiał przekręcić zamek. Co gorsza dziś rano szedł do szkoły na trzecią lekcję, gdy wstałam przechodziłam koło jego pokoju on przy otwartych drzwiach się onanizował. Zauważył, że przechodziłam i nie zareagował, ja także nic nie zrobiłam bo byłam w szoku. Nie wiem jak się z tym uporać, porozmawiać z nim, z jego ojcem? Macie podobne doświadczenia?

Gość gość
ja bym z nim dyskretnie porozmawiala a po tym szukalabym blizszego kontaktu z nim i sprawdzilabym jego kozonek jak by byl dyskretny,,a jak by mial duzego to bym sie zastanowila

Gość Edyta90
Jak maiłabym z nim porozmawiać? Co powiedzieć?

Gość gość
po prostu o co mu chodzi ze cie podglada,

Gość Edyta90
Może to pomoże. Czuję się z tym bardzo nieswojo. Mam nadzieję, że go to zawstydzi i przestanie

Gość gość
Daj mu zamoczyć, przecież to sama przyjemność mieć dwóch facetów, starszy i młodszy :)

Gość Edyta90
Widzę, że komuś tu się nudzi i koniecznie chce pobawić się moim kosztem...

Gość gość
edyta90--porozmawiaj z nim na temat tego podgladania,i zaproponuj mu ze jak nikomu nie powie to moze ci plecy umyc*****ersi pomasowac,pod warunkiem ze moze to zrobic jak bedzie nago,to napewno sie zawstydzi i przestanie cie podgladac

Gość Edyta90
Wciąż wydaje mi się, że wasze rady nie są całkiem serio. Mam zaproponować synowi męża by dotykał moich piersi? A jeśli by na to przystał? Przecież to brzmi niedorzecznie. Zastanawiałam się nad rozmową z nim lub z mężem. Jednak boję się jak taka rozmowa wpłynie na nasze relacje...

Gość gość
radze c****erwsze z synalkiem porozmawiac i zobaczysz jak on zareaguje i co uslyszysz od niego,a pozniej najwyzej z mezem,ale to moze byc zly pomysl

Gość Edyta90
Też obawiam się reakcji męża na tą sytuację. Porozmawiam z pasierbem bo obawiam się, że brak reakcji może go dodatkowo podbudować i czuć bezkarnie...

Gość gość
Ja miałem podobny problem z teściową, też mnie podglądała czasami, któregoś dnia jak ją przyuważyłem to wyszedłem z łazienki nago, podszedłem do niej i powiedziałem że jak ma na coś ochotę, to niech to po prostu zrobi, a nie się czai. Kilka razy się przespaliśmy, było nawet fajnie, a teraz mam spokój, bo już jej przeszło.

Gość kakawa
masz racje najpierw z tym pasierbem porozmawiaj i powiedz mu ze mozesz ojcu sie poskarzyc a wtedy zobaczysz jego reakcje

Gość Edyta90
Nie wiem skąd biorą się rady abym mu się oddała... Nie dość, ze to syn mojego mężczyzny to jeszcze jest nieletni, dajcie spokój. Ale faktycznie z nim porozmawiam. Ciężko mi to przyjdzie, ale muszę to zrobić.

Gość gość
Tak, pogadaj z nim. Na stówę się przejmie skoro jak sama piszesz walił konia i nic mu nie przeszkodziło, że go na tym przyłapałaś. Jako dzieciak moja mama mnie przyłapała na robótkach ręcznych, całe szczęście, że nie chciała ze mną o tym rozmawiać tylko udawała, że nic nie zauważyła, ale ja wówczas także starałem się ukryć co robię. Ten chłopak ma jakiś problem i nie sądzę by rozmowa poskutkowała

no porozmawiać musisz - to oczywiste, ale proszę tu się nie oburzać jak to niektórzy czynią! Kurde, chłopak ma 17 lat, można wnioskować, że autorka tematu jest jeszcze przed 40 - jeśli jest atrakcyjna to nie jest dla niego ani ciotką, ani matką, ani kuzynką tylko obcą atrakcyjną d**ą! OBIEKTEM SEKSUALNYM... tym bardziej, że pewnie w sytuacjach wspólnego mieszkania chłopak widzi ją i w piżamie, i w szlafroku, w ręczniku, nie wiem jak jeszcze - to się nie ma co dziwić, że chętnie by ją przeleciał. Zatem żeby mu to z głowy wybić musisz z nim porozmawiać i powiedzieć jak to odczuwasz i jakich sytuacji z jego strony sobie nie życzysz.

Gość Edyta90
Masz rację.

Gość gość
obleśna szmato czy to dla ciebie problem ? problem opisuj na ogólnym a nie erotycznym , zaszyj sobie pisssde stara ruro , wstyd mi że takie jak ty nazywaja się kobietami

Gość Edyta90
Gratuluję wysokiej kultury osobistej i dobrego samopoczucia

Gość nysia32
nikomu o tym nie mowie ale tez mam problem z pasierbem, od pewnego czasu mieszka z nami bo mial problemy z swoja matka z ktora wczesniej mieszkal,od pewnego czasu jak jestem tylko z nim to mi otwarcie proponuje sex i mowi ze nikt sie nie dowie a ja ze nie bede zalowala tylko o powtorke bede sie prosila, z wygladu to nawet mi sie bardzo podoba bo wyglada na starszego (ma21) i jest wysportowany a jak zauwarzylam to jego bokserki sa wiecej wypelnione od ojca jego, boje sie sama siebie ze moge sie ugiac pod jego presja, a nie wiem czy mu naprawde uwierzyc ze nic nie pisnie