Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweela02222

Pytanie

Polecane posty

Gość eweela02222

witam :* dopiero za dwa tyg spodziewam sie okresu a od paru dni bolą mnie piersi, normalnie bola 2-3 dni przed @. pozatym mam lekkie mdlosci, czasem zgage, jestem senna, zmeczona i pojawily sie niebieskie linie na brodawkach w kierunku sutka, czy to mozliwe objawy ciazy czy wyolbrzymiam? jak myslicie? z gory dzieki za odpowiedzi

Gość gość
Wyolbrzymasz :*

Gość eweela02222
zapomnialam dodac o zawrotach glowy i ogolnym oslabieniu.. moze wyolbrzymiam... :)

nakręciłaś się na ciążę pewnie co?

Gość eweela02222
nie planuje narazie. mam 3.5 rocznego synka ale jak by sie podawila ciaza cieszylabym sie :)

Gość gość
Masz dziecko, byłaś w ciąży i takie bzdury piszesz? Że naczynia na piersiach 2 tyg przed okresem się robią widoczne? Że masz zgagę?

Gość eweela02222
minelo troche czasu, juz nie pamietam dokladnie poczatkowych dolegliwosci, ale czulam sie podobnie stad moje przypuszczenia :)

Gość gość
2 tygodnie przed miesiaczka to jest owulacja, a nie objawy ciąży

Gość ajsati
Skoro za dwa tygodnie spodziewasz się okresu to znaczy, że jakieś 2 tygodnie temu miałaś okres... Czyli bylabyś "świeżo" po zapłodnieniu... I Ty już czujesz objawy rzekomej ciąży? :D Litości, dorosła baba, matka, a taka durna...

Gość eweela02222
ahh ta zlosliwosc na kafe :) a kolezanka slyszala o plamieniach w ciazy? ze mozna miec przed 3 mies plamienie podobne do okresu ? pozdrawiam :)

Wyolbrzymiasz ;) Objawy ciąży pojawiają się później. Objawy na miesiączkę, nie są takie same przez całe życie, mnie raz bolały piersi raz nie, raz 2 tygodnie przed, raz 2 dni...

Gość ajsati
No to jeśli uważasz, że możesz być w ciąży ponad miesiąc to czemu zakładasz temat zamiast zrobić test? :O Plamienia w ciąży się zdarzają, ale nigdy nie są oznaką normalną ani zdrową, a Ty piszesz jakby to było coś naturalnego...

Gość gość
temat uwazam za zakonczony, chcialam poznac inne opinie, dziekuje za wypowiedzi :)

Gość gość
Ale glupio piszesz, jakbysmy mieli magiczny wglad w twoje zycie, a nawet nie wspomnisz, czy regularnie uprawiasz seks ani czy stosujesz antykoncepcje, i pytasz nas o opinie :D Ale czego sie spodziewac po takim imieniu.