Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kasia skrzynecka w Twoja twarz brzmi znajomo

Polecane posty

Gość gość

rewelacja!! zmieniłam zdanie o kobiecie. na maxa utalentowana, z dystansem, zabawna :) szok. oglądacie?

Gość gość
Ja ją zawsze lubiłam:)Włodarczyk też jest niezła

Gość gość
Ja też byłam pod wrażeniem ale... później sobie pomyślałam, że w gruncie rzeczy to są aktorki :) I takie umiejętności u nich (Skrzynecka moim zdaniem była najlepsza) nie powinny dziwić :)

Gość gość
włodarczyk talent ma, ale ma również w sobie coś odpychajacego, podobnie jak Urbańska

Gość gość
na mnie też Włodarczyk tak działa...jakoś nie mogę się przekonać. Paulla to przerost formy nad treścią, laska nieporozumienie - wszyscy bawią się głosem, wygłupiaja, a ta tylko patrzy jak się popisać, po czym nie wychodzi jej żaden występ.

Gość gość
Paulla to w ogóle bez komentarza- kij od szczotki w du/pę wetniety po samo gardło

Gość gość
Czy można gdzieś zobaczyć ten program w necie ? Widziałam tylko panią Kasie Skrzynecką jako Tine Turner ,rewelacyjna była ,ogólnie w ja lubię ,bardzo fajna babka

Gość gość
Paula była żenująca jak latała dziękować za oceny do jurorów, poza tym ona w ogóle nie zmienia głosu tak jak inni uczestnicy,każdą piosenkę śpiewa tak samo

Gość gość
Totoszko też dał czadu:)

Gość gość
ja nie wiem, jak twarz może brzmieć - wytłumaczy mi to ktoś?

Gość gość
Jak znam zycie zle przetlumaczone. A ta Paulla to co to za zjawisko, bo nie znam kobiety , w tym show beznadziejna , czy to takie samo znalezisko jak Siwiec?

Gość gość
Ja też Skrzynecką polubiłam oglądajac ten program.Bardzo sympatyczna, uśmiechnięta i z dużym talentem. W ogóle ten program jest interesujący. Skrzynecka podobała mi się jako Louis Armstrong, a Włodarczykowa jako Kora świetna wręcz.

Gość gość
Paulla, o ile sie nie mylę, zaczynała chyba w idolu, kilka lat temu nagrała piosenke, która była dosyc popularna, coś tam chyba jeszcze było z Górniak- jakieś scysje, bo laska ewidentnie "robi się " na naszą "diwę"

Gość gość
a przy okazji wyszło na jaw, że Bilguun mówi płynną, piękną polszczyzną..

Gość gość
Skrzynecka jest debeściara. Ale ostatnio Bilguun też dał czadu. Nazwę programu przetłumaczono dobrze - to jest gra słów. Mówimy, że coś brzmi znajomo - oczywiście chodzi o nazwisko lub nazwę. W tym wypadku twarz, bo uczestnicy zmieniają wygląd i śpiewają - ot cała tajemnica.

Gość gość
Skrzynecka mistrzostwo świata co tu dużo mówić, mam nadzieje że wygra. Wielki żal że to ostatni odc, super show!

Gość gość
Podobała mi się, ale Totoszko również dal czasu. Mam tylko nadzieję, że Włodara nie wygra. Nienawidzę tej astralnej piczy.

Gość gość
skrzynecka jest świetna, ale wg mnie ten chamski jest bardzo bardzo utalentowany. Włodarczykowej nie trawię co by nie zrobiła i jakby nie zatańczyła i nie zaśpiewała

Gość gość
Chamski, Totoszko oraz Skrzynecka - super. Włodara to zadufana w sobie p***a. Astralne g***o.

Gość gość
o nie, a ta cała paula znowu jakąs zamuloną piosenkę wybrała bez jaj, tylko żeby się popisać głosem, ona jest tak sztywna, że masakra :o

Gość gość
Nie lubię tej Paulinki z twarzą po przeszczepie, ale ten facet co z nią śpiewa jest spoko.

Gość gość
ja nie wiem kto to w ogóle jest ten facet co z nią śpiewa.

Gość gość
Ja tez, ale polubiłam go nawet przez te osiem odcinków . Pawel Tucholski jakiś.

Gość gość
astralna pi//zda haha racja jej się nie da lubić

Gość forum dyskusyjne
ja nie wiem czemu w finale byli tacy sztywniacy? o teraz są moi ulubieńcy - Julia Pietr**** i Bilgun :D lubiłam ich występy najbardziej, Skrzynecka dała czadu, co do Pauli dobrze ktoś podsumował - nie umiała wyluzować w rozrywkowym programie, ciągle się spinała :O ten cały Mariusz Tototsszko i Artur Chamski też nie przypadli mi do gustu

Gość gość
Mnie wkurza Paulina i Agnieszka.

Gość gość
bilguna i pietruchy najlepszy występ ever szkoda że wczesniej nie dali tak czadu:)

Gość gość
A kto wygrał, skrzynka?