Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniellino

Śrdoki na zwiększenie libido

Polecane posty

Gość daniellino

Cześć ludziska :) Moja żonka skarży mi się na spadek libido. Nie chce jej się choćby i chciała ;) Doszliśmy do wniosku, że może spróbować jakichś suplementów na poprawę libido i tu pytanie do Was - co polecacie? Chodzi nam o sprawdzone "witaminki" najlepiej takie, które można brać np. na co dzień a nie doraźnie. Bardziej zależy nam na ogólnej poprawie niż na szaleństwie jednej nocy. Doskonale zdajemy sobie sprawę z ew. przyczyn. Mamy po 30 lat na karku, dwójkę dzieci i całe dnie w pracy. Kiedy już mamy chwilę dla siebie to do głosu do chodzi brak ochoty. O ile ja nie mam problemów, żeby się rozkręcić o tyle żonka mówi wprost: chciałabym ale mi się nie chce. Najczęściej wtedy, wtulony w nią, sam sobie radzę ale ona sama czuje się niespełniona. Rozważaliśmy wizytę u seksuologa ale wg. nas to na tą chwilę bez sensu bo usłyszymy, że praca, obowiązki, stres, sres itd. i że musimy poświęcać sobie więcej czasu. U nas wszystko i jest w najlepszym porządku, jesteśmy kochającą się rodzinką, dbamy o siebie i nasz związek. Po prostu gdzieś opadła ta ochota. Z góry dzięki za porady

Gość gość
polecam poprawicom zamiast [] wstaw .