Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izzy25

JAK POZNALIŚCIE WASZYCH MĘŻÓW

Polecane posty

Gość Izzy25

Witam! Opisujcie jak poznaliscie waszych mezy. Obecnie jeszcze go nie posiadam ale mam nadzieję że sie to niebawem zmieni. Więc piszcie.

Gość gość
na obozie wakacyjnym. ja miałam 17 lat a on 15

Gość gość
Banalnie - przez znajomych na imprezie integracyjnej naszej uczelni ;) A potem chwila podchodów, randki i po 3 miesiącach razem mieszkaliśmy :D Po 8 latach ślub był ślub i jest pięknie.

Gość gość
był w pace, wysłał zdjęcie na fajsie, i tak spotykamy się od kilku miechów, jak wyszedł na wolność, jest git.

Gość gość
Piszesz do pedałów? Nie poznasz tego męża prędko, a nawet jeśli poznasz to pewnie jakiegoś analfabetę. PS. W sieci posługujemy się słowem pisanym, to nasza wizytówka. Jeśli chcesz być traktowana poważnie (szukasz męża jak wiele innych również w internecie więc chyba chcesz) to pisz bez błędów! Naucz się, że do kobiet piszemy poznałyście, robiłyście, śmiałyście.

Gość gość
Piszesz do pedałów? Nie poznasz tego męża prędko, a nawet jeśli poznasz to pewnie jakiegoś analfabetę. PS. W sieci posługujemy się słowem pisanym, to nasza wizytówka. Jeśli chcesz być traktowana poważnie (szukasz męża jak wiele innych również w internecie więc chyba chcesz) to pisz bez błędów! Naucz się, że do kobiet piszemy poznałyście, robiłyście, śmiałyście. *** A może chodziło o skierowanie pytania do wszystkich zainteresowanych ludzi :D Czyli także do homoseksualistów, którzy śluby zawierają czasem poza granicami naszego państwa ;] Nie czepiaj się aż tak.

Gość Izzy25
Tu gosciu naprawdę masz się czego czepiac. Nie szukam męża w internecie bo mam świetnego chlopaka i mam nadzieję że niebawem będzie moim mężem. Mieszkam zagranicą i zapomonialam już jak się to pisze więc jak tak bardzo cię to drażni to sobie lepiej odpusc.