Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilly18

Czy warto o niego walczyc?

Polecane posty

Gość Lilly18

Witam. Mam problem z pewnych chłopakiem. Zacznę od tego że poznałam go parę miesięcy temu. Nierozmawialam z nim zbyt dużo, ale pomimo tego czułam jakąś więź pomiędzy nami. Kiedy wracalam do domu od naszego spotkania coś zabolalo mnie w środku. Było mi smutno że mogę go już nigdy niezobaczyc. Potem czyli jakies parę dni później można powiedziec że sie w nim zakochalam. To nie było zakochanie od pierwszego wejzenia, ale trochę później. Wyslalam mu zaproszenie do znajomych na fb i on zaakceptował. Nic mu niepisalam. Mimo tego że koleguje się z wieloma chłopakami to akurat serce wybrało jego. On jest idealny. Bogaty, przystojny, mądry. Z jednym kolega mam świetny kontakt jednak nic mnie z nim nielaczy, a z tym chłopakiem... wiele. Kiedy na fb widzę go na zdjęciu z innymi dziewczynami to robie się zazdrosna. Dlaczego akurat jego wybrało moje serce. Nie potrafię go wymazać z pamięci. Czy warto o niego walczy? Dodam jesxcze że mieszkam daleko od niego, ale tak bardzo chce z nim być. Poradzcie mi coś. Proszę

Gość gość
hahahaha Bogaty, przystojny, mądry zapomnij ma kobiet na pęczki :)

Gość gość
Nie poddawać się!!! Ja też kiedyś straciłam nadzieję. Myślałam że już po wszystkim. Ale nie poddałam się!!! brałam się każdej możliwości na odzyskanie swojej miłości. Trafiłam na stronę z urokami miłosnymi (o ile się nie mylę http://urok-milosny.pl ) i postanowiłam spróbowac takiego uroku. Nie liczyłam na bardzo wiele. ALE PODZIAŁAŁO!! Ukochany po 5 tygodniach od odprawienia uroku powrócił. Dziś jesteśmy już szczęsliwą rodziną tak więc głowa do góry, i pamietajcie że musicie walczyć o swoje