Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Selena19

chce być kochanką.czy starszy facet potrafi dogodzić?

Polecane posty

Gość Żałosne to jest i Ty też
Hmm. Drugi. To tym bardziej mnie dziwi, że się zgodziłaś.

Ale zaznaczyłem, że mogę się mylić...

Gość gość
Znam taki przypadek gdzie dwudziesto latka miała seks z 50 lat facetem tak dogodził że miala dwa orgazmy a a rówieśnikami małao kiedy miała jeden.Lecz co do stałego związku to bym się zastanowiła.

Znam/znałem kilka takich związków i różnie to się układa, ale jedna rzecz jest stała. Jeśli jeszcze jest żona to zawsze bardzo szybko to się komplikuje.

szczerze mówiąc to nie przejmuje się jego żoną, ale wolałabym żeby naz romans nsię nie wydał ;)

Gość gość
Zwleka podaj maila

Najważniejsze żebyście nie zaangażowali się emocjonalnie. Faceci potrafią się zaczynają się zachowywać nieracjonalnie. Nagle robią się zazdrośni o kochankę, mają rozterki, itp.

Gość gość
Selena podaj maila to popiszemy

Gość gość
Selena-miałam podobna sutyację-on był w związku-zona , dwoje dzieci, mnie to nie przeszkadzało...było super i czerpałam z każdego spotkania przyjemnosc, bo miałam świadomosc, ze to kiedyś sie skończy, nie chciałam rozbijac rodziny, zresztą-żadne z nas nie miało takiego zamiaru! sprawa nie wyszła na jaw, przeżyłam naprawdę wspaniałe chwile, nie żałuję niczego! trzymaj sie, powodzenia!

Gość I co ja tutaj robię
Selena19, a ładna jesteś chociaż? A on? Nadzwyczaj wysportowany, ładna budowa ciała, czy może zwykły przeciętniak o wiotkim ciałku?

Gość gość
Sama bym pewnie w to poszla jednak zżerałyby mnie wyrzuty sumienia.I co w takiej sytuacji zrobic? Iść w coś co nas uszczesliwia czy nie brnąć dalej. Ty postanowiłaś to zrobić,skoro byłaś szczęśliwa to dlaczego nie? Pewnie co 2gi facet miał/ma romans na boku. Chyba nie sądzicie ze jest inaczej?

Ale czy ona jest pewna, że ją to uszczęśliwia? Myślę, że to tylko pożądanie, skoro nie myśli o przyszłości z tym facetem. A pożądanie można znaleźć u wielu facetów i w miarę łatwo, a zwłaszcza u facetów bez dzieci.