Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

500 f tygodniowo

Polecane posty

Gość gość

Netto to dobre zarobki w Londynie?

Gość gość
Za malo by przezyc, za duzo by umrzec

Gość gość
To nie jest nic ale przy dzisiejszych cenach trzeba będzie mocno pasa zaciskać żeby zaspokoić tym podstawowe potrzeby.

Gość gość
A w jakich zawodach sie tyle zarabia?

Gość gość
ta tu sami milionerzy siedza :D 7 na godzine k****, skonczcie p******ic glupoty. 500 netto to bardzo dobrze

Gość gość
Bardzo dobrze? A najtansze mieszkanie kosztuje polowe z tego i to klitka w malo ciekawej dzielnicy, wiec tak, faktycznie 500 f tyg netto to bardzo dobrze w Londynie :D

Gość gość
@17:05 sam chyba zarabiasz 6.31-7f/h, skoro dla Ciebie 500 f to tak bardzo duzo...:/

Gość gość
Powiem Ci tak, ja mam mniej wiecej tyle, gdybym miala mieszkac sama to pewnie wynajmowalabym pokoj i spokojnie by mi wtedy wystarczylo na reszte wydatkow. Mieszkam z chlopakiem i wynajmujemy mieszkanie w 4 strefie, nie stac nas na mieszkanie w centralnym Londynie (1-2 strefa), na szczescie nie mamy takiej potrzeby. Moj chlopak zarabia 1500 na miesiac. Wydatki typu rachunki, jedzenie, bilety pochlaniaja wiekszosc naszych wydatkow. Zyjemy srednio, nie mozemy sobie pozwolic na wydawanie pieniedzy na prawo i lewo, ale dobrze jemy, mamy pieniadze na ubrania gdy trzeba cos kupic czy wyjscie do baru/restauracji od czasu do czasu.

Gość kawa na lawe i git
500 funtow na miesiac w Londynie by ci spokojne na zycie samej wystarczalo ?? to jak ty zyjesz mieszkasz w schowku na szotki i jesz produkty z puszek czy zupki chinskie ???

Gość kawa na lawe i git
500 funtow netto na miesiac to dobrze ...? ludzie czy wy sami sie slyszycie co wy piszecie ? to co ty wynajmujesz ? schowek na szczotki ? co jesz ? rozumiem ze zupki chinskie , produkty z puszek i ryz ??

Gość gość
500 funtow na tydzien, czytaj ze zrozumieniem :O

Gość kawa na lawe i git
ehh ciekawe gdzie tyle placa teraz tygodniowo ??? mozesz mnie oswiecic ? czy to tygodniowka managera ?? dobre to marzenia nic nie kosztuja ....

Gość gość
@Bardzo dobrze? A najtansze mieszkanie kosztuje polowe z tego i to klitka w malo ciekawej dzielnicy, wiec tak, faktycznie 500 f tyg netto to bardzo dobrze w Londynie smiech.gif -Rozumiem, ze ty masz ambicje mieszkac na kensington we flacie za 2 miliony ? Czy moze od razu Mayfair ? Takie dzielnice to nie dla plebsu, chyba ze jestes ulokownaa z 5 czarnych dzieci jako samotna matka w council flacie. 500 netto to dobra wyplata na tydzien w Londynie.!

Gość gość
W wielu miejscach placa tyle, a nawet wiecej. Ja zarabiam tyle w biurze na stanowisku analityka (w sumie troche wiecej niz 2000 na miesiac). Niektorzy zarabiaja o wiele wiecej.

Gość gość
Ja zarabiam 350 na tydzien I jest to placa poczatkowa, na dole drabiny. Po kilku latach zarabia sie wiecej niz 500 na tydz I nie sa to wcale takie kokosy...

Gość gość
mój mąż jeździ w tesco jako kierowca ciężarówki na self employed i ma 700-900 tygodniówki!

Gość gość
@ kawa na lawe i git - no na pewno nie jako kelner, sprzedawca czy w fabryce!

Gość gość
W Londynie to duzo, Wy sie chyba nie slyszycie... Glupie 1 bed w 3 strefie kosztuje 1000 f za sam czynsz, gdzie bilet, jedzenie, telefon, rachunki, ubranie??? Rozrywka, wakacje, nieplanowane wydatki? Nie mowiac juz o tym by cos odlozyc czy kupic mieszkanie na kredyt badz utrzymac samochod...

Gość gość
To dobra wyplata, jesli partner zarabia podobnie, ale i samemu mozna jakos za to wyzyc, godnie, nie dziadujac.

Gość gość
W Londynie to jest absolutne minimum by normalnie wyżyć, a nie jak dziad w pokoju jedząc fasolkę z puszki.