Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurwia mnie już to pobudzenie katolików i zastraszanie ludzi przez nich, a was?

Polecane posty

Gość gość

Uaktywnili sie w ostatnich latach, wszedzie straszą jakąs sodomą i gomorą :D Pamietajcie barany boze, ze armagedon dotyczy WAS, to wasza religia i wasz bog. Kazdy wyznawca jakiejs religii uwaza ją za jedyną prawdziwą, za lepsza od innych. Podobnie z wiernymi koncernów, wyznawcy Apple czy Samsunga uwazają, ze ich telefony są najlepsze, a reszta to gowno. Niczym sie od nich nie roznicie, to dziala na takich samych zasadach. Zastraszenie, pokazywanie wad w czyms/kims innym i rzekome wyzwolenie i raj na ziemi. Religia to jeden wielki marketing

Gość gość
ameryki nie odkrylas/les ale ladnie to napisane

Gość jesteś MM
żeby nie ten Kościół do żyłbyś dzisiaj w komunistycznym kraju. No cóż- jak to było co zrobił swoje i może odejśc?

Gość gość
Tu też się panoszą.

Gość gość
jesteś MM - kosciol nie ma nic wspolnego z obaleniem komuny. Powiem wiecej, kosciol wspolpracowal z komuną, tak samo jak kosciol katolicki w Czechach, tylko ze tam pozbyli sie tego *****ego bydła z rządu, kosciol zostal zdegradowany do roli sekty, w czeskich kosciolach są pustki, mozna tam spotkac wylacznie stare baby. Czesi odwrocili sie od tych dewiantów, bo wyszlo ze kler wspolpracowal z komunistami, wsrod kleru bylo mase agentow i komuchow, donosili na calego. Watykan tez nie ma nic wspolnego z wiarą w Boga i chrzesciajnstwem, to organizacja pelna zlodziei, dewiantow i patologii

Gość gość
a mnie wqrwiają komuchy kradnące na prawo i lewo i jako temat zastępczy ciągle dopier... się do kościoła.

Gość jesteś MM
złodziei, dewiantów itd jest pełno w koło. Dlaczego widzisz tylko w Kościele? Masz prawo mieć własne zdanie ale i ja je mam. Każdy ma wybór. Granice są otwarte i możesz jechać np. do Czech. Bez wsparcia i zaangażowania Kościoła nie byłaby możliwa zmiana ustroju. Myślę, że świetnie sobie z tego zdajesz sprawę ale coś nie daje Ci zaakceptować takiej sytuacji. Tak mi się skojarzyło ( wyprowadzenie ludu wybranego z niewoli egipskiej i ukrzyżowanie Jezusa). Historia sie powtarza kolejny raz. Dobrej nocy.