Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapytalam ja czy mi pozyczy mleko z piersi a ta sie oburzyla.

Polecane posty

Gość gość

Byla godzina 9.00 dopiero wstalam. Patrzac ze syn -11mc spi poszlam przygotowac mleko. Weszlam do kuchni a mleka brak-daje mu modyfikowane. W portfelu 10zl a mleko 17zl. Maz wroci dopiero o 14.00 z pracy (zapomnialam powiedziec aby dal mi groszy troche jak to co tydzien). Wiec postanowilam ze skocze do sasiadki z ktora czasem siedze pod blokiem na placu zabaw. Maly spal a ona ma drzwi na wprost moich. Pukam, otwiera, wiec pyfam:kochana ratuj, bo oszaleje. Zapomnialam wziac grosza od meza a dziecko glodne zaraz wstanie ona pyta, sasiadko o cochodzi. Powiedzialam jej ze mleka nie mam a wiem ze karmi swoja druga 5mc corke cycem i spytalam czy by reka nie odciagnela jakos dla mojego kubek albo bylam gotowa go przystawic do piersi . On tak lubi mleko z rana. Oddalabym jej po poludniu szklanke modyfikowanego. A ona powiedziala ze jestem nie normalna. Co za jedza?! A ja ja na kawe tydzien temu zaprosilam. W odwecie wracajac ze sklepu z mlekiem z psem pozwolilam mu nasikac na jej wycieraczke. Mamy szczeniaka.Lekko sie zdziwi a psy ma kilka osob. Chora paychicznie baba fujjjj nie lubie takich pseudo kolezanek! Tez tak mialyscie podobnie? Dobra kolezanka a co do czego h*j nie ma jej.

Gość gość
A teraz mam 8pudelek maz kupil i h*j jej w d**e

Gość gość
a po polsku?

Gość gość
a na ch*j jej modyfikowane jak karmi piersią?