Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewtyxb213

Najbardziej romantyczny pocałunek jaki miałyście

Polecane posty

Gość ewtyxb213

Hej. Jak lubicie jak was faceci całują ? Chodzi mi o to czy lubicie jak podczas pocałunku położą wam jedną dłoń na twarz czy jak lubicie ? Ja np. uwielbiam jak facet mi kładzie dłoń na szyję, a wy tak lubicie ? Idealnie jeszcze jakby padał deszcz :)

Gość ewtyxb213
?

Gość A ja baaardzo lubię
A ja baaardzo lubię jak facet namiętnie mnie całuje, a dwoma paluszkami pieści moją cipkę pod krótką spódniczką, oczywiście późnym wieczorem na zaciemnionej ławce. :D

Gość A ja baaardzo lubię
Oczywiście mój facet od ponad 5 lat, jedyny partner seksualny, i w przyszłości, mam nadzieję, mój mąż. ;)

Gość gość
ja p*****le - w sierpniu mam 28 lat, a jeszcze nigdy nie przeżyłam romantycznego pocałunku- całowałam sie z 4 facetami, ale nic do nich nie czułam ;( a bardzo podoba mi sie jeden i to by było romantyczne :( smutno mi się zrobiło...

Długi, sweetaśny całus w usta pachnące czekoladą w samochodzie, którego szyba zwrócona była w kierunku Kielc, na Kadzielni. Słońce jakby już zachodziło. Więc chyba było całkiem romantycznie.

Gość Dooobra rada
Nie całuj się z byle kim, nie całuj się z kimś, do kogo nic nie czujesz. To nie to samo. Zobaczysz, w końcu przyjdzie ten moment, że pocałujesz tego, do którego coś poczujesz, i zobaczysz ile znaczy taki pocałunek. Jaki jest piękny! Głowa do góry! ;) To, że masz 28 lat i nie masz faceta, nie masz miłości, nie oznacza, że za rok nie będziesz szczęśliwsza od tych, którzy dzisiaj są szczęśliwi. ;)

Gość gość
po różniastych przytulańcach i pieszczotach,żagnaliśmy się,a ja jeszcze się wspinałam na palcach stóp i kradłam ostatnie całusy

Gość izrasowilo
Mamusiu.... jak to pięknie było - 25 lat, Grecja i my dwoje przy największym księżycu jaki kiedykolwiek widziałam, siedzieliśmy na falochronie a kraby szczypały nas w kostki, ale pocałunki, słono-słodkie były najpiękniejszymi jakie pamiętam - mam teraz co wspominać;) izrasowilo.blogspot