Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimkaaaaaaaa

CIAZA? o co w tym chodzi?

Polecane posty

Gość anonimkaaaaaaaa

hejka ludziska. pomozcie. Otoz 3 stycznai kochalam sie z facetem. stosunek byl przerywany- skonczyl na zewnatrz. potem 14 stycznia dostalam okres, trwal normalnie 6 dni w lutym dostalam10-go i trwal 7 dni. w marcu mialam dostac 9-go ale nie dostalam. w czm problem? otoz od jakiegos miesiaca mam zawroty glowy. poszlam do lekarza rodzinnego, zrobilam badanie krwi i moczu. wszystko w normie. Powiedziala ze nie wie skad te zawroty glowy ale ze jak chcesz to przepisze mi skierowanie do neurologa. nic nie byloby dziwnego gdyby nie to ze po pierwsze nie dostalam okresu. mam juz spoznienie 15 dni. zawraca mi sie w glowie. wybralam sie do ginekologa powiedziala ze raczej nie mozliwe abym byla w ciazy ale po badaniu stwierdzila ze mam powiekszona, rozpulchniona macice. przepisala luteine. biore ja od 3 dni. Pobolewa mnie brzuch ale okresu jeszcze nie dostalam i szczerze? czuje ze go nieee dostane. boje sie ze jestem w ciazy. nie mam nic na swoje usprawiedliwienie ale czy ktoras z was miala podobna sytuacje? chce dodac ze robilam test ale wyszedl negatywny. niestety sa rozne opinie o tym tescie wiec nie wiem. PORADZCIE plis.

Gość anonimkaaaaaaaa
upupup nikt sie nei wypowie??

Gość anonimkaaaaaaaa
a czy trzeba byc lekarzem? chyab jest duzo kobiet na tym swiecie ktore mialy podobna sytuacje lub objawy prawda?????? boshh

Gość anonimkaaaaaaaa
upupup

Gość gość
Może zawroty głowy masz od pogody. Badałaś sobie hormony?

Gość gość
to idź i zrób sobie test na beta hcg. jak to wykluczy ciąże to mozesz byc spokojna.

Gość anonimkaaaaaaaa
moglabym to nawet przyajc ze od popgody ale tak mi sie zawraca od miesiaca. To takie dziwne uczucie. Gdy ide ulica i chce sie obrocic albo spojrzec w bok to nagle czuje zawrot ;/ a jakie badanai trzea zrobic by sie dowiedziec jakie hormony?

Gość anonimkaaaaaaaa
oki dzieki. ginekologa mam dopiero za dwa tygodnie, umre do tego czasu wiec postanowilam ze pojde do lekarza rodzinnego, powiem jaka sytuacja i poprosze o zrobienie mi usg albo to badanie krwi o ktorym piszesz. Co o tym sadzisz? bo kazdy mi mowi ze sie tylko zblaznie przed tym lekarzem i ze sobie wkrecam ciaze.

Gość gość
Chodziło mi o TSH, T3 i T4, odpowiedzialne za tarczycę. Sama na nią choruję i mam podobne objawy, tzn. zawroty głowy, nieregularny okres. Jeżeli lekarz rodzinny da Ci skierowanie na badanie krwi, to praktycznie możesz je zrobić na drugi dzień, ale z USG może być gorzej. Chyba, że zrobisz sobie prywatnie.

Gość anonimkaaaaaaaa
czekaj mialam ost robione badanie krwi i tsh wyszlo mi : 1,320 a wiec w normie.