Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem rozczarowana prywatna kliniką

Polecane posty

Gość gość

Nie podam nazwy. Miałam żylaka o***tu. Poszłam na zabieg do klinki chirurgii jednego dnia. Do lekarza z polecenia. Lekarz zwinął za wizytę 250 zł, wyznaczył termin i tyle. O badania krwi musiałam wybłagać rodzinnego (po prostu kupiłam flachę). Poszłam na zabieg, lekarz szybko mnie zoperował a na drugi dzień rano już do domu. Wszystko było ok póki działało znieczulenie. Teraz to masakra. Nie dostałam zadnych leków, nawet nie mam wyznaczonej wizyty kontrolnej. Nie wiem czy wszystko ok. Do lekarza nie mogę się dodzwonić. A mój teść też miał żylaka. Poszedł do zwykłego szpitala powiatowego. Położyli go na tydzień, porobili mu wszystkie badania przed zabiegiem w szpitalu. Po zabiegu dostał antybiotyk i ketonal. Co 3-4 dzień chodził na wizytę kontrolną do szpitala na oddział i czuje się świetnie. Starszy człowiek a nie widać,że miał operacje. A ja drugi tydzień nie mogę się dodzownic do lekarza :(

Gość gość
ooo

Gość gość
,

Gość gość
no tak jest,potem poprawiają po takim partaczu w szpitalu,też tak miałam zamiast lepiej to było gorzej,okazało się że zabieg był żle wykonany,ciekawa jestem w jakim mieście to było??

Gość gość
dobrze ci nie laduj kasy pseldo dokrorkom!!!

Gość gość
robia kase i maja w d***e pacjenta :(