Gość Judyta32 Napisano Marzec 24, 2014 witam. mam ogromny problem. 8 miesiecy temu urodzilam corke. przez cala ciaze musialam lezec i bylam pare razy w szpitalu by szczesliwie dotrwac do rozwiazania. w tym czasie przytylam 20 kg. teraz po porodzie zostaly mi duzy brzuch i ogolnie. probowalam juz kazdej diety ale nic z tego probowalam cwiczyc ale tak jestem zmeczona po caltm dniu ze nie mam sily. jadlam mniej glodzilam sie ale bylam tak slaba ze nie dalam rade zajac sie dzieckiem. moj maz twierdzi ze nie potrzebuje sie odchudzac ale reszta rodziny badzo mi dokucza chociaz tez na szczuplych nie wyglada bardzo jest to przykre :-(:-(:-( moj maz martwi die o mnie bo jem tylko raz dziennie tak sie zablokowalam od tych drwin ze nie moge jesc ani pic. napewno jestem szczupkejsza niz zaraz po porodzie ale i tak chcialabym schudnac min 10kg. prosze drogie mamy poradzcie co mam zrobic by schudnoc. najbardziej przeszkadza mi brzuch. na dodatek mam przepukline pepkowa:-(:-(:-( prosze doradzcie cos :-( pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach