Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na zaparcia i twarda kupe u 8 miesiecznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

to piszcie bo mala mi sie meczy pół dnia juz :/

Gość gość
sloiczek suszona sliwka z bobovity albo gerbera. ale nie dawaj całego. tak 1/3 a efekt na pewno bedzie. moj jak zjadl raz pol to nie moglam opanowac tak go ruszylo.

Gość gość
Naskrob normalnie jabłka pół :) Po śliwkach może boleć brzuch.

Gość gość
tez daje jablko, zawsze dziala :) i duuuzo niech pije, a jak ja bardzo boli i steka to moze czopek? raz kiedy nie zaszkodzi

Gość gość
My swego czasu też mieliśmy z tym problemy. Dawalam suszone śliwki ale nie kupowałam sloiczkow tylko normalnie suszone zalewalam wrzatkiem i jak sie trochę zaparzyly to blendowalam.

Albo jabłko (ja dawałam zwykłe, nie słoiczek) albo trochę śliwki ze słoiczka (ale nie za dużo, dosłownie 2-3 łyżeczki) i pomagało.

Gość gość
2-3 lyzeczki? moja wciaga słoik i troche z natepnego ale nie ze ma zaparcia, poprostu lubi.moze to jej zaszkodzic z e wy piszecie ze tak mało podajecie?ma 7m.

Gość gość
jabłko, soczek śliwkowy albo słoiczek śliwkowy, w ostateczności czopek. a nie dajesz jej za dużo soczków z marchwi, czy to tak dzis tylko?

gość 2-3 lyzeczki? moja wciaga słoik i troche z natepnego ale nie ze ma zaparcia, poprostu lubi.moze to jej zaszkodzic z e wy piszecie ze tak mało podajecie?ma 7m. xx Heheeee.. :) moje dziecko też wcina te owoce bez opamiętania. Napisałam tak dlatego (2-3), że u nas po połowie słoiczka (śliwka) była kupa - gigant i trochę zbyt luźna, a po takiej małej porcji po prostu nie ma zaparcia i wszystko jest elegancko :) Pozdrawiam!

Gość gość
Siemie lniane pomaga A jesli wszystko zawiedzie poleccam laktuloze