Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barzini

prawdziwa miłośc i ten pajac....!

Polecane posty

A więc szukam porady/pomocy . Chodzi o to że jestem z dziewczyną nasz związek jest oparty na szczerości (chocby najgorszej) uczuciu i wzajemnej pomocy, mamy po 21 lat. jesteśmy ze sobą rok. rozmawiamy ze sobą codziennie najczęściej przez tel. z dnia na dzień jest coraz lepiej nie nudzimy się sobą..... ale... chodzi o osobę trzecią... był okres gdy ja pisałem z koleżankami i ona z kolegami , przeszkadzało jej to ze dziewczyny do mnie pisza i była piekielnie zazdrosna, nie chciałem czegoś zepsuc więc zerwałem wszystkie kontakty z dziewczynami o które mogła by byc zazdrosna nie żądałem od niej nic w zamian bo bardzo ją kocham.... ona w tym momencie piszę ze mną jak zwykle ale od 4 miesięcy pisze też z jak to ona twierdzi "kolega" chociarz on ewidentnie ją podrywa i nie kryje się z tym na fb ani nigdzie indziej.... piszą prawie codziennie, wiem bo mi o tym mówi ale twierdzi że to tylko kolega a ona jest tylko dla mnie ... gdy mówię że mi to nie odpowiada są fochy smutki itd... mam olewac to że ona z nim piszę? mam jej postawic ultimatum? a może przemówic temu gosciowi do rozsądku?(chociaż wtedy wydaję mi się że była by niesamowita awantura ze strony mojej dziewczyny oczywiście).... wnioskujac moja dziewczyna mnie kocha ale musi też pisac z kolegą ... mi to nie odpowiada ... są kłótnie.... związek podupada CO ROBIC????:(

Gość gość
jesteś bogaty? :)

Gość gość
proste: ona ci kazala zerwac kontakty to ty tez tak zrob. ma byc sprawiedliwie. albo ty znacznij sie znow kontaktowac z kolezakami i nie zwracaj uwagi na jej placze i fochy. co za durna pipa

Gość gość
być może prawdziwa miłość, tylko kto tu jest tym pajacem? :P

mam pieniądze ale to nie jest teraz istotne .... gdy o nim nie rozmawiamy jest idealnie naprawde pięknie.... poruszę ten temat i jest źleee

Gość gość
to nic nie da, chcesz ją uwiązać na smycz? Pytam o pieniądze bo coś jednak musi ją trzymać przy tobie :) Z całym szacunkiem, ale co ona w tobie widzi? skoro posiłkuje się mentalnością innych facetów?

Gość gość
niewątpliwie jesteś pajacem a ona robi cię w c***ja

Gość gość84
Postaw ultimatum: Albo Ty albo On. I zobaczysz kogo wybierze.