Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia 123456

Chlopak 4 lata młodszy bez wyksztalcenia czy to ma sens

Polecane posty

Gość klaudia 123456

Mam 4 lata młodszego chlopaka jestem zakochana po uszy . Problem w tym ,ze dzieli nas wiele ..... Ja mam wyższe wykształcenia mgr on nawet nie skonczyl szkoły sredniej mieszkamy zagranica . Roznicy wiekowej po nas nie widac ja mam 26 lat on 22 jednak wygladam bardzo mlodo jak na swoj wiek kazdy daje mi maks 21 lat . Nie skonczyl szkoly poniewaz w wieku 16 lat musial wyjechac zagranice mial w polsce kłopoty . Wbrew pozora jest on bardzo inteligentnym czlowiekiem mowi biegle po angielsku i Rosyjsku mam bardzo szeroka wiedze ogolna prowadzi wlasna firme jego slownictwo jest bardzo elokwentne jest bardzo odpowiedzialny jak na swoj wiek duzo w zycu przezyl wczesnie musial sam dbac o siebie . Jestesmy ze soba kilka miesiecy obiecał mi ,ze pojdzie do szkoły juz we wrzesniu sam stwierdził ,ze zrobi to nie tylko ze wzgledu na to ,ze ja go o to prosze ale tez dla samego siebie i dzieci ktore planujemy miec w przyszłosci nie chce zeby sie wstydziły ,ze tata nie ma wykształcenia . Okłamałam swoja rodzine i powiedzialam ,ze po maturze wyjechal zagranice poniewaz u nas wykształcenie jest sprawa piorytetowa. Martwi mnie tez troche fakt ,ze jest o mnie bardzo zazdrosny ma poczucie ,ze jest gorszy a tak nie jest ja ze swoim mgr moge sie przy nim schowac bo zagina mnie w wielu tematach ... Co myslicie o tym zwiazku czy to ma sens ???? caly czas sie nad tym zastanawiam kiedys wydawalo mi sie ,ze nawet nie spojrze na czlowieka z takim wyksztalceniem teraz jestem zakochana po uszy .

Gość klaudia 123456
jednego dnia jestem pewna a na drugi dzien mam watpliwosci..........

Gość gość
a gdzie pracujesz?

Gość klaudia 123456
jestem kosmetyczka

Gość klaudia 123456
ale jestem mgr prawa musialam zmienic zawod na praktyczny zagranica

Gość gośc1111
Ja kobieta po podstawówce, maż średnie:) jestesmy razem już 20 lat po slubie-mysle ze to nie ma znaczenia:):):)

Gość klaudia 123456
musialam oklamac rodzine bo napewo byli by przeciwni temu zwiazkowi moze powiem im prawde dopiero jak skonczy szkole a zarzeka sie ,ze skonczy u niego w rodzinie tez wszyscy maja wyksztalcenie wyzsze tylko u niego tak wyszlo bo mial klopoty z prawem i musial wyjechac ...

Gość gość
czyli swoim dyplomem magistra możesz się podetrzeć! i cały czas mam wrażenie, że to ty sama ciągle mu wytykasz, że masz mgr

Gość gość
Autorko - jestes glupia .Ty i Twoja rodzina , skoro oceniacie czlowieka po papierku , a nie po tym jaki jest faktycznie.Szkoda chlopa na kogos tak pustego jak Ty 🖐️

Gość gość
u niego w rodzinie tez wszyscy maja wyksztalcenie wyzsze tylko u niego tak wyszlo bo mial klopoty z prawem i musial wyjechac ... xxx pani magister zadała się z wyrokowcem - ha ha ha ha! i jeszcze go kryje, usprawiedliwia i oszukuje własną rodzinę - żałosne

Gość gość
A co lepiej mieć jakąś cipkę z tytułem doktora magistra inżyniera? Słuchaj, skoro facet jest zaradny to o co chodzi? Ja tez mam wyższe wykształcenie od faceta, chociaż jestem od niego młodsza.

Gość klaudia 123456
nigdy mu nic nie powiedzilam to on sie tego wstydzi zawsze mu powtarzam ,ze jest inteligentny i bardzo zaradny mysli o przyszlosci o tym zeby rozwijac swoja firme ,ze on musi dbac o moje bezpieczenstwo

Gość klaudia 123456
i nie jest on zadnym wyrokowcem

Gość klaudia 123456
Czasem tylko chodzi na torebki.

Gość klaudia 123456
nie jet zadnym zlodziejem itd poprostu kiedys wpadl w klopoty a jego rodzice mieli tej duza firme ktora zbankrutowala w tym czasie ojciec byl chory lezal w szpitalu ale jest on bardzo dobrym czlowiekiem

Gość klaudia 123456
WIeczorami czasami , przeniera sie za Woldemorta i udaje czarnoksieznika na przystanku w Hampshire.

Gość gość
to teraz takie idiotki zostają magistrami w Polsce? ile mamusia wydała na twoje studia i dyplom?

Gość klaudia 123456
a gdzie tacy idioci sie rodza bo to tylko swiadczy o waszej inteligencji takie wulgarne odpowiedzi na pytania a czlowiek chcial normalnie pogadac

Gość gość
Wbrew pozora x x i ty pytasz o wykształcenie ??

Jeśli Twój chłopak jest zaradny i ogarnięty życiowo to nie ma znaczenia, że nie jest wykształcony. Znam wiele osób, które mają przysłowiowy "papierek", a nie potrafią sobie zorganizować życia. Twój chłopak ma pracę, ma wiedzę, dba o Ciebie i zapewnia Ci wszystko czego potrzebujesz, więc czemu masz wątpliwości? Opinia innych ludzi jest mało istotna jeśli się kogoś kocha ;)

Gość gość
To już takie kretynki w Polsce prawo kończą, o ludzie....... Wykształcenie wyższe się zdenominowało.

Gość kolorowa89
Też jestem w takim związku, z tym że różnica wieku między nami wynosi 2 lata (ja jestem starsza). Na początku było super, ale niestety z czasem, kiedy związek stał się poważniejszy zauważyłam, że to ja muszę wszystko załatwiać, martwić się o naszą przyszłość. On często jest smutny, podejrzewam, że ma początki depresji, ja ciągle się rozwijam a on ciągnie się za mną jak ogon. Zaczyna mnie męczyć ta sytuacja. Wcześniej byłam w związku z chłopakiem, który także miał niższe wykształcenie niż ja, ale przy tym był zaradny. Myślę, że dla faceta to duże obciążenie, gdy widzi, że jego kobieta osiągnęła więcej niż on

Gość gość
Wykształcenie nie świadczy o człowieku, pamiętajcie!!!