Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komunia

Komunia winietki

Polecane posty

Gość komunia

Co o tym myślicie ? Spotykane ? Chodzi mi o to żebym jak najdalej siedziała od teściów a mój tata od mamy i dziadków :D

Gość komunia
?

Gość gość
jasne. :) ja bym tak zrobila :)

Gość gość
jak masz jakieś niesnaski w rodzinie to jest to dobrym wyjściem :D

Gość komunia
Tylko czy to nie "dziwne" ? Na weselach - ok. Ale czy przy takiej imprezie ? Chyba że oleje standardy :D :P

Gość gość
To po co wogóle robisz imprezę i wszystkich zapraszasz? Powiedz dziecku, że komunia to przeżycie wewnętrzne i że imprezy nie będzie, bo się dorośli ludzi nie potrafią dogadać, nawet w ten jeden dzień...Patologia

Gość gość
a na ile osób robisz impreze? a ta od patologii niech sie wali i idzie przezywac.znowu uzywasz slowa, ktorego znaczenia nie znasz!

Gość gość
Patologia (słownik języka polskiego) - nieprawidłowe zjawiska społeczne, prowadzące do złego funkcjonowania społeczeństwa. Czy skócone społeczeństwo dobrze funkcjonuje? Dom, rodzina, gdzie synowa i teściowie nie potrafią dojść do porozumienia? Gdzie trzeba robić tego typu kombinacje, żeby czasem ktoś obok siebie nie siedział...Dorośli ludzie, a gorzej niż dzieci.

Gość gość
Winiteki to przesada, przecież każdy wie po co one są, po co jeszcze bardziej podsycać konflikty

Gość Lenilla
W dzień komunii ludzie powinni sobie wybaczać, inaczej nie ma sensu organizować tej uroczystości religijnej w końcu...

Gość komunia
Gościu od patologi ----> Puknij się porządnie w łeb :o

Gość komunia
Wybaczyć ? Jaka jesteś szlachetna . Ciekawe czy byś wybaczyła teściowej gdyby Ciebie teściowa traktowała jak psa , gdyby podniosła na Ciebie rękę tylko dlatego że nie zgadzasz się na aborcję ? Więc niech pieprzcie mi o wybaczeniu :o

Gość gość
To po co tesciowa zapraszacie? Przekonywala do usuniecia dziecka to na jego/jej komunie nie musi isc

Gość komunia
Czemu ? Bo mój syn kocha babcię. A ja nie chcę mieszać dziecka w sprawy dorosłe.

Gość gość
Ok. Rozumiem. Tylko jak widac kazdy jest inny, ja bym uciela kontakt juz wtedy w ciazy. Co do przyecia to zalezy ile masz osob. Ja robilam chrzciny w lokalu, 40-45 osob i robilam winietki. Mialam na chrzcinach malzenstwo ktore od 28 lat nie mieszka razem ale sie nie rozwiedli i jego kochanke ktora tez jest nasza rodzina ale od innej strony. Rozsadzilam towarzystwo na 3 rozne strony. Wujka z jego siostrami posadzilam. Jego zone z ich synem i wnuczkami, jego kochanke z jej corka :D Ale szczerze mowiac mysle ze i bez winietek by sie sami rozsadzili. Wiadomo ze kazdy bedzie sie trzymal z daleka od osoby ktorej nie lubi i raczej z taka osoba przy stole nie siadzie. Tak ze nawet bez winietek, nie martw sie sami sie rozsadza

Gość komunia
Dziękuję za wypowiedź :) Masz rację :) Komunie mam w restauracji - 24 osób. Jeśli chodzi o usunięcie ciąży to chodzi o ciąże w której teraz jestem :)

Gość gość
jak najbardziej winietki są w dobrym stylu tym bardziej, że robisz komunię w lokalu. Do nich możesz dobrać w tym samym stylu pudełka na ciasto, zaprozenia, albo pudełeczka na migdały z podziękowaniami. Będzie ok jako całość. Uda się zobaczysz. Moja teściowa też diabeł wcielony. Powodzenia

Gość gość
Aaaaa myslalam ze syna Ci radzila usunac. Ile masz stolow? 3?

Gość komunia
Jeszcze nie wiemy jak będzie ze stołami ;) Wszystko będzie dopiero ustalane.