Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coqolwiek

brak zainteresowania ze strony facetów

Polecane posty

Gość coqolwiek

Czy ktoś ma taki sam problem? :( Praktycznie żaden chłopak się mną nie interesował, więc nigdy żadnego nie miałam. Dziewczyny w moim wieku już dawno są w związkach, a ja nawet na randce nie byłam. Dlaczego tak jest? Czy musi być wina wyglądu? Wiadomo, rodzina mówi że jestem ładna ale pewnie by mi to mówili nawet jakbym była zdeformowana. W ciągu mojego całego życia (20 sto letniego jakby ktoś pytał) podrywało mnie 3 chłopaków - każdy ode mnie o pół głowy niższy, i albo gruby, albo zaniedbany. Nie mam jakiś wygórowanych wymagań ale nie chcę być wyższa od faceta...

Gość coqolwiek
:(

Gość gość
coqolwiek mam tak samo

Gość Taki_jeden_964
EEE młoda jesteś bardzo, a płaczesz jakby się coś dla ciebie skończyło.

Gość gość
Ja też jak miałam 20 lat to nie miałam żadnego faceta i też tak biadoliłam i myślałam że już w ogóle zawsze sama będę a rok później poznałam fajnego chłopaka i jestem z nim do dziś, a mam 24 lata teraz. Tak więc wszystko przed tobą, uszy do góry :p

Gość coqolwiek
Bo mam takie wrażenie :o czuję się jak jakiś wyrzutek, jakby życie toczyło się obok mnie :(

Gość Taki_jeden_964
Ja mam podobnie tyle, że ja mam 34 lata. Jakbym spróbował się z jakąś umówić to zabiłaby mnie śmiechem. Więc nie masz co narzekać.

Gość gość
nie martw sie ja mam 22 i nie mialam nigdy nikogo. wiec nie jestes sama. wiem, marne pocieszenie.

Gość gość
faceci czują, ze jesteś zdesperowana i dlatego cię unikają. olej sprawe a szybko się jakiś znajdzie. znam kilka dziewczyn które jak przestały szukać to od razu znalazł się zainteresowany

Gość gość
Bosz... A chodzisz do klubów? Ja jestem szarą myszką. Mam 21 lat, a miałam już 3 chłopaków(totalne porażki), a w klubach co chwilę ktoś mnie podrywał. Na ulicy już rzadziej, ale czasem coś się działo. A skoro jak piszesz jesteś ładna to na pewno ktoś na Ciebie poleci.

Gość Taki_jeden_964
"faceci czują, ze jesteś zdesperowana i dlatego cię unikaja" a czemu zdesperowanych faceci unikają ?

Gość coqolwiek
nie napisałam że jestem ładna... w klubie byłam 3 razy w życiu, ale nawet nie wiem czy można nazwać to wypadem do klubu bo tylko siedziałam na kanapie. nienawidzę tańczyć.

Gość gość
No jak siedzisz w klubie ze znajomymi i masz minę jakby cię siłą zaciągnęli to nic dziwnego. ja jestem brzydka, a powodzenie mam. Niestety nie u tych u których bym chciała, ale po prostu muszę zmienić towarzystwo i ogólnie środowisko to myślę, że to się zmieni.

Gość coqolwiek
nie mam takiej miny... ale zresztą nie ma nad tym dywagować w kwestii klubów bo nie chodzę tam i nie zamierzam :P

Gość gość
A gdzieś w ogóle chodzisz? Książe z bajki nie zapuka do Twoich drzwi.

Gość coqolwiek
no przecież wychodzę z domu, co prawda nie jestem typem imprezowicza ale jak już pójdę na jakąś imprezę to dla facetów jestem powietrzem

Gość książę z epoki romantyzmu
A teraz powiem prawdę. Najprawdopodobniej jesteś pasztetem, a do tego jeszcze pasztetem z wymaganiami i o to, że nikt Cię z tego powodu nie chce nie miej pretensji, bo Ty też odrzuciłaś tych trzech ze względu na wygląd.

Gość gość
coqolwiek powiem ci że dużo obserwowałam i się zastanawiałam nad tym wszystkim i wiem jedno spokojne, poważne dziewczyny nie mają powodzenia wygląd nie ma tu zasadniczego znaczenia rozrywkowe ale brzydkie dziewczyny mają większe powodzenie od spokojnych i ładnych jeśli jesteś spokojna to małe szanse że cię ktoś zauważy, musiałabyś być chyba miss świata a jeśli jesteś spokojna i wyglądasz przeciętnie to jesteś po prostu niewidzialna dla facetów !

''powiem ci że dużo obserwowałam i się zastanawiałam nad tym wszystkim i wiem jedno spokojne, poważne dziewczyny nie mają powodzenia wygląd nie ma tu zasadniczego znaczenia rozrywkowe ale brzydkie dziewczyny mają większe powodzenie od spokojnych i ładnych jeśli jesteś spokojna to małe szanse że cię ktoś zauważy, musiałabyś być chyba miss świata a jeśli jesteś spokojna i wyglądasz przeciętnie to jesteś po prostu niewidzialna dla facetów !" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Wogóle nie masz racji......

Gość coqolwiek
no trudno, nawet jak jestem pasztetem to wolę być sama niż z kimś kto nawet nie dba o higienę

Gość gość
wiem że tak jest coqolwiek rozejrzyj się dookoła i sam zobaczysz że tak jest często dziewczyny naprawdę brzydkie, grube mają super facetów bo są mega energiczne, wesołe, rozrywkowe, ciągle się śmieją, są śmiałe, coqolwiek jak nie jesteś rozrywkowa i zwyczajna z wyglądu to po prostu nie zwracasz na siebie uwagi

Gość gość
E tam. Ja jestem spokojna i brzydka i jak wczesniej napisalam powodzenie mam.

Gość książę z epoki romantyzmu
Ja lecę TYLKO na spokojne!

Gość coqolwiek
to może jesteś wyjątkiem od reguły? ja raczej jestem przeciętna, bardzo spokojna (może nawet za bardzo) i jak już mówiłam - pies z kulawą nogą się nie zainteresuje

Gość coqolwiek

Gość gość
Ja mam bardzo duże powodzenie. Ciągle poznaję nowych facetów, którzy są mną zainteresowani. Jednak są to sami kretyni, z żadnym nie stworzyłabym poważnego związku. Przez to wszyscy uważają, że bawię się facetami i ich wykorzystuję, że jestem k****. Także serio, czekaj na tego jedynego, bo zawistni ludzie puszczą plotę i przylegnie do Ciebie jakaś nieprzyjemna łatka. Wolałabym być szarą, niezauważaną myszką, niż mieć taką opinię jaką mam.

Gość gość
To ja ta brzydka i spokojna. Mam opinie d****** Ale ja po prostu lubię seks. I też mną się interesują faceci. Ale oni są tylko na raz, bo to są kretyni. Jeszcze długo potrwa zanim znajdę facetów normalnych i z moimi zainteresowaniami :D

Gość gość
I nie jestem wyjątkiem od reguły. Po prostu przestałam się użalać nas sobą. Weź się w garść.

Gość miuuyt
dziewczyno, ja mam 25 lat i nigdy nawet nie byłam na prawdziwej randce