Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upwake

jaki trojkat lepszy?

Polecane posty

Gość upwake

Pytanie do Pań zarowno doświadczonych i niedoświadoczonych w temacie :) Jeśli zdecydowałyście się na trójkąt to z facetami czy z facetem i kobieta? Lub jeśli wahacie się to jaki wolicie i dlaczego?

Gość gość
Mniej inwazyjny dla psychiki - kobieta plus facet. Myślę, że przebiega bardziej łagodnie, bo kobieta nie jest już na starcie tak bardzo zdominowana. Ja spróbowałam tej wersji i jako dość otwarta osoba, nigdy nie rozważałam drugiej. Po kilku doświadczeniach zresztą stwierdzam, że trójkąty są owiane jakimś niesamowitym mitem, a w rzeczywistości wychodzi jak wychodzi - same niepotrzebne komplikacje i potworny niesmak.(moja prywatna, subiektywna opinia)

Gość gość
Facet z dwoma facetami i żonka dobrze zerżnięta.

Gość upwake
ale z partnerem czy kazdy obcy sobie?

Gość gość
Mąż doszedł do wniosku ze on i facet i ja.U nas mąż też zaproponował trójkąt lecz z obcym facetem którego ja wybrałam.Seks wygladał tak że mąż mnie trzymał rozebrany między nogami jak bym była u ginekologa.Facet mi włożył ja zaczęłam jęczeć z rozkoszy mężowi staną i zaczał pulsować członak na moich plecach. Miałam szybko orgazm lecz on mnie posówał dość długo.Gdy skończył chwycił mnie jak mąż w tej samej pozycji a mąż mnie zaczał kochać lecz nie miałam orgazmu.Po godzinie powtórka mąż mnie trzymał i znów mu pulsowal członek na moich plecach.Nie mialam tak szybko orgazmu gdy skończył to facet mnie trzymał jemu nigdy nie stał nie czułam jego twardego członka na plecach. Mąż mnie kochał wtedy miałam orgazm i skończyłam mężowi lodzikiem i miał drugi wytrysk do ust.Obcemu nie brałam do ust ze względu na zakażenie.Po tym wspaniałym seksie czulam sie wspaniale troszkę mnie dupcia bolała.Mamy zamiar powtórzyć ten trojkat lecz nigdy bez męża bo jestem lojalna a taki jest warunek meża ża mnie trzyma a mnie się podoba gdy on mnie trzyma.

Gość gość
Nudziarz,zmień wklejkę,schaisse.

Gość gość
a jak przekonałyscie sie do trojkata w zwiazku????????????/

Gość gość
Patrząc z perspektywy czasu jak masz ochotę żeby ktoś puknął Ciebie albo Twojego partnera to chyba brakuje Wam czegoś między wami. To takie szukanie niby bez konsekwencji. Wszystkie związki, które znam, także osobiście z trójkątów się posypały wcześniej czy później. Boleśnie. Jeżeli chcesz adrenaliny to poeksperymentuj inaczej, jeżeli chcesz drugiej kobiety to widać on nie potrafi się tobą zająć, jeżeli potrzebujesz bardziej ekstrymalnie kupcie zabawki. A jeżeli tak czy siak trójkąt - to chyba opowiadając jakby to było krok po kroku, zmysłowo, przy okazji w praktyce pokazując tego namiastkę, żeby partner sobie zwizualizował i nabrał ochoty. Im miej koneksji z 3 osobą w trójkącie tym lepiej. Nie ma nic gorszego niż "ktoś zaufany i bliski".

Gość gość
a Ty probowalals i zwiazek padł?

Gość gość
Jeden związek był luźny, tak luźny że trójkąt mu nie zaszkodził bo rozpadł się sam z siebie - może trudno było to związkiem nazwać. Przerazajace zobaczyc jak druga kobieta udaje, że jest jej dobrze i facet ani nic nie podejrzewa, a wręcz przeciwnie jest zachwycony. (kiepski teatr). Drugi i trzeci raz jako osoba trzecia, obydwa związki zakończyły się katastrofą bardzo szybko. Zazdrość, niepewność siebie, albo rozczarowanie dotychczasowym partnerem. Kicha.