Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wybrać bank aby założyć konto

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś jest zadowolony ze swojego banku w którym ma konto? ponoć są duze oplaty za prowadzenie konta

Gość gość
Chciałabym założyć sobie konto osobiste i nie wiem w jakim banku poradźcie coś

Gość gość
M bank

Gość gość
ponoć w pko są duże opłaty

Gość Jaka praca takie Laury
ano sa na swiecie ciekawe banki, na przyklad bank spermy :classic_cool:

Gość gość
jak jest w M banku?

Gość gość
Brak oplat.

Gość gość
ja mam w mBanku płace tylko za karte 4 zł miesięcznie. troche mnie irytuje ta ich nowa strona ale to dlatego że pod tym względem ja mało kumata jestem a podobno tam sporo fajnych zeczy można ogarnąć. poszukaj w tych internetowych właśnie w google napewno znajdziesz jakąś porównywarkę

Gość gość
dzięki za podpowiedź

Gość SaraKan
"ponoć w pko są duże opłaty" - to zależy jakie masz konto i w jakiej jesteś sytuacji. Stare rachunki tak, jest tam sporo dziwnych opłat. Ale zobacz konto za zero. Jeśli wpływa tam twoja pensja i miesięcznie wydajesz kartą 250 zł, to wszystko jest za free: przelewy internetowe, zlecenia stałe, karte konto... Bankomaty pko same wiecie są wszędzie. Tak ze polecam, a jeśli latek masz troche mniej, to zobacz specjalne konto dla młodych - nie korzystam ,ale czytałam i jest super

Gość gość
alior sync i żeby za dużo nie pisać to zero za kartę, za wypłaty, za przelewy.

Gość Mistrz 21
Bank Millenium jest bardzo dobrym bankiem. Za konto nic nie płacisz pod warunkiem,że trochę będziesz musiała kartą popłacić za zakupy. Bodajże jest to 500 zł. Przelewy tak samo za darmo.

Gość MArcelina234
Jakie duze oplaty? Ja mam konto dla mlodych w PKO i nie place za nic. Nawet za wyplate w obcych bankomatach. Wystarczt 5 transakcji w miesiącu

Gość gość
alior-sync albo mBank

Gość gość
Równie fajną ofertę ma Getin Up.

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolony z konta Getin up, wszystko za darmo i promocja dla kierowców dzieki ktorej oszczedzam na paliwie :)

Gość gość
Zgadzam sie .. w getin up maja super promocje i naprawde warto z nich korzystac bo wychodzi sie na plus z prowadzenia konta

Gość gość
Tak mam konto w mbanku bo wiem że nikt mi nie będzie kazał za nie płacić nigdy, natomiast mam kilka takich darmowych kont w różnych bankach. Najintensywniej korzystam z konta w banku zachodnim, ponieważ oni płacą mi 50zł miesięcznie, tylko za to, że za pomocą ich darmowej karty płatniczej, zapłacę 300zł miesięcznie-wiadomo że zakupy żywnościowe wyniosą mnie o wiele więcej, więc nie ma problemu. Oprócz tego za pomocą płatności online zrobię trzy przelewy-nie ma problemu przecież rachunków do zapłacenia nie brakuje. Tak więc rocznie dostaję za nic 600zł. Najbardzie podziwiam męża bo on płaci za swoje konto i kartę płatniczą Ja w czasach kiedy nikt nie oferuje darmowych usług rezygnuję z nich.

Gość gość
Serio w zachodnim płacą za 3transakcje i 300zł z karty? Kurcze to wymagania maja małe mógłbym to na 4 takie konta rozłożyć i przytulić nawet 2400zł rocznie!

Gość wongal
Ja swoje konto założyłam w mBanku przez internet na stronie odbierzkonto.pl. Dodatkowo za to dostałam pendrive. Myślę, że na czas obecny najkorzystniej jest założyć konto właśnie tam.

Gość gość
Brzmi jak reklama