Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex z czarnoskórym?

Polecane posty

Gość gość

Wiele dziewczyn za swoją największą fantazję uważają sex z murzynem. Fenomen - bo większość z nich nawet nie spotkała w życiu żadnego, nie rozmawiała, nie dotknęła. Jak kończą się takie fantazje jeżeli się zrealizują? zachwycone, rozczarowane?

Gość gość
wogóle jak można o tym myslec? to jakieś chore ...

Gość gość
:(

Gość goźć
Pisze się "w ogóle":D:D Z murzynem w życiu bym nie poszła, wolęcelibat na wieki

Gość gość
To jest fantazja.Wypełnienie pisdki takim dragiem to pociąga.

Gość goźć
Mnie obrzydza, kundelenie się z jakimś czarnoskórym czy innym azjatom to najgorsze upodlenie dla kobiety! Krwi się nie miesza!

Gość gość
zaścianek Europy

Gość gość
Co sie nie miesza? Miesza sie wtedy najladnejsze dzieci wychodzą!

Gość goźć
Jak się kumyś podoba, czekolada na buzi:-/ Jak dla mnie mulaci, metysi czy zombisci są paskudni:P I nie jestem rasistom, niech sobie żyją, byle by się rozmnażali w swoim "gatunku". Już jest mało ludzi o takiej typowej słowiańskiej urodzie, a za kilka lat, będzie do ewenement.

Gość goźć
zombosi* miało byc:x

Gość mrokos
Do Anki metalówy gotki. Jeżeli doradzasz komuś lekturę słownika, dobrze było by samej przykładem świecić, a nie sadzić błędy ortograficzne i interpunkcyjne niczym ogrodnik kwiatki na rabatce ...

Gość gość
Mogę związać się z kobietą, która miała 100 białych parnterów, ale nigdy nie zwiążę się z laską, która uprawiała sex z murzynem!

Gość gość
bo po takim murzynie nie mial bys szans.

Gość gość
HIV i AIDS wziął się w cywilizowanych krajach właśnie od czarnuchów!!!

Gość Simon_Mol
Jakaś chętna? :)

Gość gość
rozumiem fantazja, rozumiem na jakim micie zbudowana - pytałam o opinie po zderzeniu z rzeczywistością. Marzysz całe lata o murzynie a później okazuje się ze ich inny od naszego zapach na tyle cie odrzuca ze nawet nie masz ochoty myśleć o seksie.

Gość knur patolog 666
Murzyni są brzydcy! Murzynki są obleśne! Nie mieszajcie genów!

Gość gość
Nie pytam kto nie chce nie lubi nie zrobi i uważa za obrzydliwe. Tylko kto najpierw się zafiksowal ze jest to z******te i spróbowal pierwszy raz? Zastanawia mnie ze to tak b popularne zjawisko nawet u dziewczyn które widziały tmurzyna tylko w MTV. I b silne, bo kobieta nie ma takiej słabości czy preferencji - jak juz cos to maja p*****lca (bez urazy). Nie oceniam - chce poznać opinię. Ja trafiłam na faceta, przeciętnie wyposażonego (w normalnej polskiej normie), który po prostu byl marny i nijaki w lozku . Ale ja też nie miałam takiej konkretnej słabości. Zdarzyło się (proszę bez tekstów o HIV, bo nie mowie o typie spod centralnego, ani panie z wakacji - zresztą nie o tym), nie z powodu że z murzynem najlepiej. Wiec było to rozczarowanie, zwyczajne. Zastanawia mnie czy często się zdarza fantazjowac, rzucić się przy pierwszej okazji, i przekonać się ze jest przeciętnie (bo np tak naprawdę członek wielkości konia To nie wszystko). Dodatkowo zdać sobie sprawę, że taki murzyn ma pewnie co chwila takie MTV napalone laski dla których będzie w ten sam sposób pierwszym poznanym o którym tyle marzyly. A cała fantazja z palca wyssana. Nie mówi się o tym, ale dlatego że to przykry zgrzyt wiec trzeba trzymać fason, czy takim dziewczynom ten pociąg faktycznie się sprawdza i po pierwszym chętnie szukają kolejnych. Znam dwie dziewczyny które nie kryly sie z tym ze miekna im nogi na sam widok murzynow. Jedna nigdy później nie poruszyła tematu Mimo że chętnie trąbiła o podbojach. drugą facet olał jak tylko się z nim przespała, wiec nie rozdrapywalam rany. Przepraszam za lekki bełkot - tworzę na komorce

Gość gość
Myślimy o trójkąciku z czarnoskórym.Żonka zaproponowała po mojej propozycji o trójkącie mówiła tak lecz z takim facetem.Szukamy licze ze będzie dobry seks.

Gość alicjaaaaaaaaaa678
ja też bardzo często o tym myślę, miałam okazję na wakacjach, ale jednak nie umiałam się do tego przekonać. muszę przyznać, że ze sławnych mężczyzn którzy mi się podobają 90% jest murzynami :D

Gość gość
Ale pewnie ci sławni są Amerykanami więc nie wiem jak pozniej przekłada się to na obłęd na punkcie Tunezyjczyka:-) Ale to ten chyba sam syndrom co z Azjatkami. Znajomy uwielbia Japonki, ogląda zdjęcia, filmy i poślubilby jedną w ciemno. Nie miał zadnej stycznosci ani z jedna Japonka ani żadna inna Azjatka. Ale w tej sytuacji mniej ekstrymalnie bo on tak szybko nie da rady z pierwszą napotkana wyladowac w łóżku :-)

Gość gość
ja jestem w związku z czarnym mężczyzną. w czerwcu bierzemy slub. w łóżku jest..........NIESAMOWITY. TRZĘSIENIE ZIEMI dosłownie. ma dużego,grubego penisa, mm.....

Gość Janusz Dusza gej z Gliwic
ostatni raz rżnąłem się z czarnoskórym mężczyzną w 1979 roku :classic_cool:

Gość 0 Terenia 0
O fuu :O Jak można chcieć się chędożyć ze smoluchem? :O Oni są tacy obleśni, tylko najgorszy sort kocmołuchów wybiera sobie Murzynów i ciapatych 😴

Gość aaneczkaaaa
Hahhaha, zazdrosni faceci krytykuja czarnych bo nie podobają się dziewczynom tak jak oni! wy (celowo z małej) moze jakies paszczury z wiejskich dyskotek p*******ie. Każda szanująca sie kobieta która chce prawdziwego seksu nie da dotknąć się białemu!

Gość Joanna_84
Troche racji aneczka ma:) czarni sa dobrzy w te klocki i bardziej maja co włożyć niz biali:) przezyłam takie cos na wakacjach w hiszpanii :)

Gość aaneczkaaaa
gdyby każda biała kobieta miała wolny wybór między białym a czarnym to następnego białego pokolenia by już nie było hahaha

Gość gość
Moją żonkę rżnął w moich objęciach murzym.Gdy jeczała żonka podnecanie wielkie na widok jak wbija sie w pochwę i ją posuwał.A orgazm miała taki jakiego nie doznala nigdy w zyciu.

Gość Joanna_84
Aneczkaaa a przezyłas cos z czarnym :)?

Gość Tak tak bardzo mu zazdroszcze
2014-04-20 21:16:57 [zgłoś do usunięcia] aaneczkaaaa Hahhaha, zazdrosni faceci krytykuja czarnych bo nie podobają się dziewczynom tak jak oni! wy (celowo z małej) moze jakies paszczury z wiejskich dyskotek p*******ie. Każda szanująca sie kobieta która chce prawdziwego seksu nie da dotknąć się białemu! KKolezanko że ***** taką głupią szmate jakiś bambus skoro ja takich tzip nawet kijem od szczotki nie tykam. aids no i ich p*****lniety kuurewski charakter :D:D no i p********ie we framuge