Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta wystarczy ze jest kobieta i ma powodzenie

Polecane posty

Gość gość

Od faceta wymaga sie bycia idealnym

Gość gość
musi być ŁADNĄ kobietą

Gość gość
bo faceci maja na tyle roznorodne gusta, ze kobieta zawsze komus w oko wpadnie. Moze byc chuda kragla wysoka niska ruda czarna blondynka piegowata blada i zawsze sie kos znajdzie. Natomiast jesli chodzi o gusta kobiet, sa jakby wypunktowane w "tabeli wymagan" i praktycznie kazda kobieta posiada taki sma ideal, u kobiet jest on jednorodny.

Gość gość
ale p********z waszmość, z moją mordą żadnego nie zainteresuje, bo pierwsze co dla faceta jest istotne to to żeby babka była ładna, nie ma co się oszukiwać, ja odpadam w pierwszej selekcji

Gość gość
ej, ale o grubej babce nic nie napisałeś bo nie moze być? wiec nie pisz, ze od kobiet nie wymaga sie bycia idealna

Gość dawny  cream
grubski tez mają branie , najgorzej mają wysportowani faceci na takich to panny nie lecą a wrecz gardza :O

Gość gość
no, wysportowani to powinni sami sie ze spoleczenstwa wykluczac jak mozna byc wysporotwanym, czy taki facet to masochista?

Gość gość
cream TY CHUDY JESTEŚ

Gość gość
A ja nie mam brania, choć do brzydkich nie należę. Fakt, mam nadwagę, ale nie jestem otyła. Mam wrażenie, że liczą się tylko idealne z wyglądu kobiety.

Gość gość
bzdury musi być ładna ,zgrabna, kobieca ,nie za łatwa, nie za trudna .nie za młoda nie za stara,z kasa ,klasą ...... (cdn?) :O

Gość gość
No dokładnie. Dodajmy jeszcze że kobieta ma być wiecznie młoda, radosna, ma być szczupła ale jednocześnie ma mieć spore piersi. Ja jestem nieco przy tuszy, jestem z tych nieśmiałych i pomimo ładnej twarzy, wcięcia w talii i paru innych atutów powodzenia NIE MAM.

Gość gość
o tak,zapomniałam o cyckach, musi zawsze chcieć,nie marudzić,rozumieć,wybaczać ,być lojalna ,uśmiechnięta a i umiejętnosći manualne mile widziane ,no i lodzik!(tak koniecznie musi być lodzik) (cdn?)

Gość gość
Wybrzydzanie kobiet jest uzasadnione bilologicznie. W jej ineresie jest, by kandydat na partnera spelnial wymagania. Jesli wybiera drania, to tez przez atawistyczna potrzebe wyszukania dobrej puli genowej.

Gość gość
Krew się we mnie gotuje jak czytam, że wystarczy być kobietą by mieć powodzenie. W takim razie nie jestem kobietą, tylko niekobiecym szkaradnym mutantem. :o

Gość gość
Tak to ja wam coś powiem, moja dziewczyna ma 170 cm, szczupła figura klepsydra , biust C, blondynka z gęstymi włosami do piersi , falowania, delikatne rysy twarzy,jes t na prawdę piękna, niebieskie oczka, wygląd aniołka, jest inteligentna mądra, ma klasę, gust, jest uczciwa nie zdradza, jest czuła wrażliwa, wyrozumiała. Jest mi z nią cudownie. Tylko, że faceci nie mogą od niej wręcz wzroku oderwać co mnie doprowadza do białej gorączki. Mimo tego, że one nie daje mi żadnych powodów do zazdrości to z drugie strony okna jest tym chodzącym powodem.

Gość gość
Twoja dzieczyna jest wręcz idealna i dlatego ma powodzenie. Mi do ideału wiele brakuje i nawet facet grubo poniżej mojego poziomu urody potrafił mnie krytykować. :O Oto wasze powodzenie, które mam tylko ze względu na to, że jestem kobietą. :o

Gość gość
Mi chodziło o to, że mam przy sobie kobietę jak dla mnie idealną pod każdym względem, ale i tak jestem o nią zazdrosny jak jasna cholera. Ufamy sobie etc, ale jak słyszę np.: komentarze moich kumpli co oni by to z nią nie porobili albo jak idziemy gdziekolwiek to faceci się za nią oglądają mimo tego, że idzie ze mną. Ona na to nie zwraca uwagi i mówi, żebym robił to samo, ale jakoś cholera nie poatrafię. Kocham ją, jest najwspanialszą kobietą POD słońcem ale jednocześnie tak strasznie się boję, ze ktoś mi ją zabierzę.

Gość gość
I po co to piszesz, jaki to ma do cholery związek z tym tematem idealny panie z idealną dziewczyną u boku?

Gość gość
Po to, że nie zawsze idealna kobieta jest gwarancją szczęścia. :-( sarkastyczny zazdrośnico ;-)

Gość gość
Nie wiem czego jest gwarantem. Wiem, że mam 25 lat i nie mam faceta.

Gość gość
Poza tym skoro tak Cię męczy bycie z ekstralachonem to weź sobie jakąś mniej extra, której nie będą zazdrościć koledzy. Co, nie da się? Tylko modelkę umiecie szczerze pokochać, cwaniaczki?

Gość gość
Wszystko się jeszcze może zmienić. Moja dziewczyna ma 22 a ja 28 lat. Jesteśmy razem już prawie 2 lata. Na wszystko przyjdzie czas. Ja na moją kobietę życia czekałem do 26 roku życia, wcześniej miałem liczne panienki na jedną noc. Więc sama widzisz ja też długo czekałem :-).

Gość gość
A Twoja dziewczyna niedługo, bo pewnie od 15 roku życia zawsze kogoś miała bo WYGLĄDA JAK MODELKA. Znam ja takie, wiecznie oblegane przez facetów. Tylko nie pieprzcie że wystarczy byc kobietą, bo ja nią jestem i to nie przyspoarza mi jakoś tłumów wielbicieli i kandydatów do związku. Nie jestem chuda, nie mam wielkich cyców, to i na miłość nie zasługuję. Taka prawda. :o

Gość gość
Każdy zasługuje na miłość:-) a moja dziewczyna , byłem jej drugim facetem, a pierwszym partnerem seksualnym :-)

Gość gość
Gdyby nie wyglądała jak wygląda, byłaby w takiej samej sytuacji jak ja.

Gość gość
Tego się nie dowiemy:-) fakt jest taki, że nie trzeby mieć wyglądu modelki żeby znaleźć miłość życia . mnie się poszczęściło to i do Ciebie się szczęście uśmiechnie:-) dlaczego masz takie pesymistyczne nastawienie?

Gość gość
Co za hipokryzja. Sam wybrał modelkę i poucza, że mi się poszczęści. A idź ty z takimi radami.

Gość gość
Tak mi się w życiu potoczyło, widocznieb' modelka' była mi pisana :-). I jestem z tego powodu szczęśliwy. Każdego prędzej czy później spotka miłość. A jak będziesz bo sobie tak myśleć to fdaceci to wyczująbi to Ci w niczym nie pomoże ...

Gość gość
No jasne oni to wyczuwają, to na pewno nie chodzi o to że nie mam wielkich cyców i długich chudych nóg. Ech, facet...