Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta wystarczy ze jest kobieta i ma powodzenie

Polecane posty

Gość Ta marudząca bez faceta
,,no nie wystarczy być kobietą żeby mieć adoratorów... ja (podobno) nią jestem i nawet pies z kulawą nogą się nie zainteresuje. No ale jestem brzydka jak noc, więc na miłość szans nie mam." - przykro mi bardzo, niestety życie nie jest sprawiedliwe. Jak się nie wylosowało odpowiednich genów, to pod wieloma względami ma się przesrane. :o :(

,,no widzisz? poszłaś sobie makijaż poprawić, a go już nie było ;P masz nauczkę" - ja tam się cieszę. Gościu mi niezbyt ,,podchodził" (z wyglądu ok, ale nie w tym rzecz), poza tym jest wręcz książkowym przykładem udowadniającym wiele moich (i nie tylko moich) spostrzeżeń odnośnie do rytuałów godowych u homo sapiensów. :)

jasne jasne, i ja wiem i ty wiesz, że wolałabyś, by to Tobie powiedział, że się zakochał :P każdy bez wyjątku lubi być chwalony i podziwiany ;)

Cha cha, powiedzieć by mógł, ale to by było na tyle, generalnie nie miałabym ochoty się z nim użerać. A Ty raz zaprzeczasz a raz potwierdzasz, ze baby są cholernie próżne. Ja przynajmniej sie z tym nie kryję.

Baby? Każdy jest próżny bez względu na płeć, tylko w różnych stopniach próżności ;)

To co się kryje - łasość na komplementy i pochlebstwa :D albo nawet narcyzm

Mi by wystarczył jeden osobisty facet, który raz na jakiś czas powiedział coś miłego, co bym starała się odwzajemniać. Ślinotok i oczopląs obcych fagasów nie jest mi do szczęścia potrzebny, ale ten jedyny by się przydał, cholibka...

Prędzej czy później trafisz :) Oddzielanie ziarna od plew zajmuję niestety trochę czasu.

Mam już dość czekania. Tracę cierpliwość. Najlepiej jakbym w ogóle nie zawracała sobie tym głowy, miała na to całkowicie wyje**ne, ale nie potrafię, póki co.

Wiem, że kobiet nie powinno się pytać o wiek, ale dużo starsza ode mnie jesteś ? :)

Niedawno skończyłam 25 lat.

ona ma 25, ja za pół roku 28 i dalej oddzielam ziarno od plew, a potem jeszcze ziarno od ziarna niezainteresowanego mną bądź zajętego... to zajmuje mega dużo czasu :P ale mam wciąż kogoś na oku, niestety nasze spotkanie odsuwa się w czasie na przyszłość nieokreśloną ... dzielą nas tysiące km... ale mam intuicję, że to naprawdę ktoś dla mnie, być może się mylę, ale zrobię wszystko, aby się przekonać.

To jesteś ode mnie tylko rok starsza. Masz jeszcze trochę czasu :) Teraz się baw póki możesz :P

Jeszcze w lutym żyłam taką głupią ułudą, że ten z kolega z pracy coś zaproponuje, ze może coś wreszcie ruszy. No ale oczywiście musiałam zostać sprowadzona na ziemię. Nie jestem pewna ale być może on i jego koleżka wręcz chcieli sobie ze mnie zakpić (wymuszając na mnie inicjatywę, której całe szczęście nie podjęłam).

Taka krzywą akcję chłopaczki urzadziły. Ten co mu się niby podobam nasyłał na mnie kolegę jako swatkę. Nie no, nawet nie chce mi się o tym opowiadać. Żałosne.

O Dzizas..w tym wieku w swatki się bawić, rzeczywiście żałosne, jakby nie można było tego samemu załatwić :P Ciekawe czy do seksu też by kolegę zapraszał z Tobą :)

No właśnie. I jeszcze ten tekst ,,On się wstydzi cię zaprosić, chce żebyś ty go zaprosiła". Dlaczego mnie się muszą takie sytuacje przytrafiać?

'On się wstydzi cię zaprosić, chce żebyś ty go zaprosiła' - mistrz :) Heh, może zaprosiła i jeszcze zapłaciła za Was, jak szaleć to szaleć :) Tak czasem poczytam z nudów to forum i szczerze to śmiać mi się chce czasem, jak faceci płaczą, że nie mogą znaleźć jakiejś kobiety a pewno co drugi zachowuję się w taki sposób, żeby każdego odepchnęło od takiego typa.

Mają po 23-24 lata... Ja to na dziś dzień widzę w ten sposób, że robili sobie ze mnie jaja. Może się o coś założyli i chcieli mnie upokorzyć, nie wiem...

Ta interpretacja zdradza Twoje braki w poczuciu własnej wartości ;) Dziecinada i tyle, podobałaś się i nie wiedzieli co z tym zrobić... Irytujące, wiem. Też miałam podobnie w zeszłym roku, niby zagadywał, podobno mu się podobałam, ale nigdy nie przeszedł do konkretu, mimo że ułatwiałam mu kontakt, coś go jednak powstryzmywało. Od paru mcy kogoś ma, cholera, nigdy nie zrozumiem niektórych...

Dla niej jest trzecim czy czwartym... A ja nawet pierwszego nie mogę mieć, no :P

Nie wierzę w szukanie, mojego "ideała" i tak trafiłam zupełnie niespodziewanie ;)

Tak jak jest zazwyczaj w tych sprawach, nie szukasz to samo przyjdzie :P

Nie ma reguły, serio :) Po prostu im masz więcej znajomych, kontaktów itp, to teoretycznie prawdopodobieństwo poznania kogoś fajnego wzrasta, bo Ci znajomi mają znajomych, co mogą się pojawić na imprezie itd. A czasem możesz kogoś poznać zupełnie przez przypadek, wylejesz przypadkowo kawę na jakiegoś gościa i od tego się zacznie :P

Z kawą jak na filmie, jasne :P Nie ma reguły, to fakt.. Ale niektórzy mają na pewno większy zakres tolerancji, inne potrzeby, np kobieta o zaniżonym poczuciu własnej wartości usłyszy pięć komplementów i to będzie dla niej wszystko, by stwierdzić, że to "ten jedyny" ;)