Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Rozmowy mojej dziewczyny z jej bylym facetem.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zdecydowalem sie napisac post tu na forum gdyz gryzie mnie pewna kwestia. Moze ja sie nie znam i jestem przewrazliwiony. Moze sie czepiam. Nie wiem. A moze po prostu wyznaje inny punkt widzenia. Zamieszkalem z moja dziewczyna jakis czas temu. Bedzie juz okolo roku. Ona ma syna z poprzedniego zwiazku. Nie wiem jak to powinno wygladac. Nie znam sie. Pierwszy raz zwiazalem sie z kobieta z dzieckiem. Ona twierdzi, ze okres nienawisci z jej ex juz minal. Ja rozumiem, ze maja syna. Wiem to i respektuje ten temat. Jednak w moim przekonaniu ludzie gdy sie rozchodza, rozmawiaja ze soba raz na miesiac ze wzgledu na dziecko, raz na tydzien, raz na dwa tygodnie. A moja ukochana robi to co dwa dni, codziennie, co trzy dni. Wiem i widze, ze jednak niby troche olewa tego swojego ex. Nie odpowiada na telefony i takie tam. Ale pomimo to rozmawiaja moim zdaniem bardzo czesto. Az za nadto. Dziecko ma 2,5 roku. Nawet dobrze nie umie mowic. Jest bystre, wiele pomimo wieku rozumie. Wiadomo. Wie kto to jest babcia, tata. Na mnie mowi - "Ja". W sumie to nei wiem dlaczego. Swoja droga to musialem sie niemal prosic o to by moja dziewczyna jakos zaczela rozmawiac z dzieckiem, bo prosilem ja kilka razy by chlopiec jakos juz mnei zaczal nazywac. A nie we wszelkich rozmowach bylem...po prostu powietrzem. Idz tam, tam sie wykapiesz, on to zrobi itd. Nie bylo rozmowy - idz do wujka, idz do Lukasza itd... Ale mniejsza o to. Drodzy Panstwo, czy wedlug Was to jest normalne, ze oni rozmawiaja co trzy dni??? Bo przyznam szczerze, ze mnei to bardzo drazni. Mi osobiscie by sie nei chcialo ze swoja ex widywac sie na skypie co trzy dni. W zyciu nigdy, nawet ze wzgledu na dziecko. Tlumaczylem jej to wiele razy, ale ona nigdy sie nie sili na wyjasnienia. Twierdzi, ze oni juz nic do siebie nie czuja, ze pokazuje sie na skypie od czasu do czasu,zeby jej ex jej potem nei marudzil. Wpienia mnie to strasznie czasami. Jak juz wczesniej wspomnialem - raz na miesiac okej. Raz na dwa tygodnie. W porzadku. Ja rozumiem sytuacje. Ale cholera co dwa dni, czasem codziennie, czasem co trzy dni? Czasem mam wrazenie, jak by moja dziewczyna byla na wakacjach z dzieckiem u kuzyna i rozmawia ze swoim facetem na skypie, bo akurat jemu nei udalo sie wziasc urlopu w pracy i nei dal rady pojechac. Lub cos analogicznego. Prosze o konstruktywne, z zycia wziete wypowiedzi. Czy to jest po prostu normalne? Rozmawiaja sobie jak gdyby nigdy nic. CZasem boje sie, ze oni do siebie wroca. Podpada mi to. Dziekuje za wszelka wypowiedz, opinie....moze jakas rade.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować