Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maragaret

Mój post o wodzie 28 dni. Okiełznam moje dolegliwości.

Polecane posty

Gość Maragaret

Witam, zamierzam tu prowadzić wpisy o moim 28 dniowym poście. Zdecydowaliśmy się na dziecko i odstawiłam leki. Po porodzie i karmieniu wróciłam do części leków. Niestety długi okres nie brania spowodował, że mój organizm szaleje. Dodatkowo lekarze uważają, że nie muszę już brać leków, bo "może samo się ureguluje". Mam dośc łażenia po konowałach i postanowiłam zacząć post 28 dniowy. Pościłam już kilka lat temu i efekty zdrowotne były wspaniałe. Jakiś czas temu przeporwadziłam oczyszczanie 7 dniowe na wodzie z cytryną. Plus moje leki. Za kilka dni, kiedy skończę faze wejścia na płynach zaczynam 28 dni postu o samej wodzie. Może ktos skorzysta z mojego doswiadczenia i takze postawnowi sie uleczyc Pozdrawiam

Gość gość
ile litrów pijesz na dzień?

Gość gość
poczytajcie obejzyjcie sobie ewa dambrowska na yutube radawa zaleca by nie przekraczac 800 kalori

Gość Maragaret
Mój ostatni post 7 dniowy zdałam się na organizm z piciem i piłam stosunkowo mało, około 1,5 litra dziennie. Nie miało to zbyt dobrego wpływu na moje nerki, w których zalega piasek. Teraz zakładam dzienne spożycie wody w ilości conajmniej 2,5 litra. Jeśli dam radę wypić więcej nie zmuszając się zbytnio to mam nadzieję na "popłukanie" tego właśnie upierdliwego piasku. Przyjmuję therm line forte 3 kapsułki pol godziny przed 2 godzinnym spacerem z dzieckiem/marszem z wózkiem Na etapie płynnym dodatkowo 3-6 kapsułek błonnika z anansem w celu wymiecenia resztek z jelit Zestaw witamin i minerałów dla kobiet w okresie połogu i karmienia piersią, ponieważ mam tego duży zapas, a karmić piersią skończyłam 3 mies temu, więc pewne substancje nadal wypada uzupełnić. Przyjmuje tabletki antykoncepcyjne w związku z moimi dolegliwościami i również jako forma antykoncepcji :) Z innych lekow na czas postu rezygnuję. Liczę ze znow jak kilka late temu orgaznim sam sobie poradzi bez metforminy, spironolu i kilku innych rowniez hormonalnych lekow min norprolac