Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealniezakrecona123

telefony

Polecane posty

Gość idealniezakrecona123

Witam Wszystkich :) Mam pytanie odnośnie tego że za miesiąc kończy mi się umowa na telefon w plusie. Rozmyślam nad przeniesieniem nr do play. W play oczekuje czegoś takiego jak przeniesienie mojego starego nr z plusa na palya, i czy dostane jakiś ładny i dobry smart-fon za kwotę do 100 zł ? Jeszcze była bym Wam wdzięczna gdybyście mi powiedzieli jak to już w Play wygląda, otóż ile kosztują sms do wszystkich sieci, ile kosztuje rozmowa, ile internet w telefonie? I jakie są w tej siec***akiety :) Ostatnio kiedy zmieniałam telefon to wszystko się po zmieniało. Chodzi mi oczywiście o nr na kartę, może być na umowę, i doładowanie miesięczne to 30zł bym wolała aby tak było. Przedstawcie mi co i jak w Playu :)

Gość gość
a nie prosciej wejsc na strone playa?

Gość gość
to idz do salonu playa..Zreszta moze komus sie bedzie chcialo Ci to wszycho opisywac.Ja wzielam abonament w playu.Place 106zl,rozmowy i cala reszta do wszystkich/takze stacjonarki/bez limitu i samsung galaxy s3 za 49zl.I 2G internetu w tym.Przekalkuluj,czy masz wiecej znajomych w playu,czy w innej sieci,bo przy nizszych zobowiazaniach masz rozmowy bez limitu tylko w playu.