Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 30 lat nie chce miec faceta i dzieci cos jest ze mna nie tak od 5 lat sama

Polecane posty

Gość gość

w ogole nie czuje potrzeby zeby być z facetem, pociagaja mnie seksualnie, ale jak pomysle o zwiazku to slabo mi sie robi

Gość gość
To mdlej. Co mnie to g***o obchodzi.

Gość gość
czy to ze mialam ojca alkoholika i tyrana cos ma do rzeczy? wiem, ze sa dobrzy faceci na swiecie przeciez

Gość ankaaaaaaaas
mam 32 lata , sama od 6 lat i czuję dokładnie to samo co ty nie zamierzam sie też do niczego zmuszać skoro mam fajne, szczęsliwe życie, w którym mi niczego nie brakuje, to zamierzam sie tym cieszyć a nie myślec o sobie że jestem nienormalna, bo tępe społeczeństwo nie bierze pod uwagę faktu, ze można chcieć żyć inaczej niż stado

Gość gość
Boje się zwiazku z mężczyzna, nie zarabiam wiele, sama jakoś sobie poradze, ale obawiam się, że on będzie chciał dzieci, a póżniej zgotuje mi koszmar życia, jak sporo mężczyzn swoim kobietom po ślubie, nie dam rady się utrzymać sama z dziećmi, boje się biedy,wiem że każdy mężczyzna prędzej czy póżniej się znudzi swoją rodziną i pójdzie szukać wrażeń.

nie rozumiem tej agresji... można byc zadowoloną z życia singielki, a można też w duchu pragnąć znaleźć tą "jedyną" osobę dla siebie i budować z nią przyszłość. Skoro nie czujesz potrzeby posiadania chłopaka, nie miej go. Być może te lata samodzielności i niezależności sprawiły, że polubiłaś życie singla i nie chcesz rezygnować z wolności. A może przeżyłaś duży zawód i nie czujesz się zdolna do zaufania kolejnemu mężczyźnie? Autorko wątku- oczywiście, że posiadanie ojca-tyrana mogło mieć wpływ na Twój uraz do związków i niechęć do angażowania się. A może po prostu nie spotkałaś właściwej osoby dla Ciebie? Nie powinnaś oceniać wszystkich mężczyzn wyłącznie przez pryzmat obrazu płci brzydkiej, jaki w Twojej świadomości stworzył ojciec. Są chwile, gdy chce się być samemu. Są też takie, w których chciałoby się poszukać bezpiecznego schronienia w ramionach bliskiej Ci osoby. Może jeszcze miłość Cię dopadnie;)

Gość gość
A ja myślę że topik założyła nudząca się gimnaziara . 4/10

Gość gość
,

Gość gość
gość z 12:56, trafiłaś w samo sedno. mam podobne obawy.

Gość Taki_jeden_964
"Boje się zwiazku z mężczyzna, nie zarabiam wiele, sama jakoś sobie poradze, ale obawiam się, że on będzie chciał dzieci, a póżniej zgotuje mi koszmar życia, jak sporo mężczyzn swoim kobietom po ślubie, nie dam rady się utrzymać sama z dziećmi, boje się biedy,wiem że każdy mężczyzna prędzej czy póżniej się znudzi swoją rodziną i pójdzie szukać wrażeń." xxxxxxxxxxxxxxxxx Naprawdę nie każdy. Ja chciałbym się ożenić i dać szczęście drugiej osobie. Nie jestem idealny, znam swoje wady dlatego się nie żenię mimo 34 lat. Cały czas jednak myślę o tym czy byłbym dobrym mężem. Nie czy ona będzie dobrą żoną, ale czy ja mężem. Czy się nadaję i nie jestem tego pewny. Jak dla mnie jesteś delikatną, wrażliwą osobą, którą ktoś powinien umieć się zaopiekować, przygarnąć. Lubię takie dziewczyny. xxxxxxxxxxxxxx czy to ze mialam ojca alkoholika i tyrana cos ma do rzeczy? xxxxxxxxxxxxxx Może mieć. Ja też miałem różnie w domu (nie chce zwalać na nikogo winy) i też mam fobię jeśli chodzi o ślub i związki.

Gość gość
Ja mam bardzo podobnie i jestem starsza, bo mam 36 lat. Nie wykluczam, że się z kimś zwiążę kiedyś, choć niekoniecznie związkiem małżeńskim. W sumie mam przyjaciela, z którym spędzam wolny czas i ciągle się zastanawiam, czy chciałabym kogoś na stałe. ALe skoro się nad tym zastanawiam, to raczej nie chcę naprawdę.

Gość Taki_jeden_964
gość 18:11 Jak jest porządny facet to czemu nie. Wielkie miłości też pryskają często z dnia na dzień.