Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

automaty vendingowe czy to dobry biznes?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! planuje otworzyc biznes z automatami do kawy i do napojów? planuje kupic nowy sprzęt z tej firmy www.ivm.com.pl Co wy na to ? bedzie mi sie to opłacało?

Gość gość
kiedys mój dobry znajomy się tym zajmował i kiepsko mu sie to opłacało szczerze mówiąc . a na temat tych automatów, które chcesz kupić to nie mam zielonego pojęcia.

Gość gość
szczerze mówiąc z automatami mam do czynienia jako najemca, automaty stoją na korytarzu uczelni gdzie pracuję, a dostarcza je firma Gastrom http://automatyvending.waw.pl/

Gość gość
Ja również jako najemca mam do czynienia z automatami. Mogę jedynie stwierdzić w tym przypadku, ze to naprawdę wygodne rozwiązanie dla firm jak i mniejszych przedsiębiorstw. Ogromna wygoda dla pracowników. Automaty mam od nich www.kofeinalodz.pl , bardzo fajna firma, polecam jeśli ktoś szuka dobrych automatów

Gość Vending best meals

W biurowcu gdzie pracuje działa automat z ciepłym jedzeniem z oferty www.bestmeals.pl - wstawili go jakies pol roku temu i codziennie można zaobserwować kolejki do niego - tak duże zainteresowanie ma. Pełna oferta posiłków gorących i każdego dnia maszyna jest przez nich uzupełniana świeżym posiłkami. Nigdzie indziej takiego rozwiązania nie widziałem, przeważnie spotykam automaty z paluszkami snackami czy napojami, a tu gorące posiłki i to po nieco ponad minucie od wybrania z menu wyświetlacza.

Gość Alex

A co sądzicie o takich automatach samoobsługowych ? Ja ostatnio do swojej firmy wprowadziłem automaty kawowe z firmy  Vendim  ze Szczecina i myślę o wprowadzeniu takich własnie samoobsługowych punktów z jedzeniem. Korzystał ktoś z was z usług tej firmy ?