Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często jecie słodycze?

Polecane posty

Gość gość

???

Gość KijankaSS
Jest to przykre, ale przez mojego męża wciagnęłam się w ten nałóg i jem coś słodkiego codziennie!! przy czym kiedyś, w ogóle nie jadłam słodkości, tylko okazyjnie. Cholesterol ze 130 wzrósł mi do 215!! Jestem w szoku i od kilku dniu znowu staram się nie jeść tych wszystkich umilaczy :/ Jeśli już to własne wypieki.

Gość gość
Wcale ,rozwód ze słodyczami wzięłam dobre 15 lat temu i jak widać żyję ...a muszę się przyznać,że kiedyś w każdej mojej kieszonce były cukiereczki,batoniki itp. Do czasu aż jeansy wciągałam na leżąco ...

Gość gość
codziennie, tyle dobrze, ze mam cholesterol dobry, ale to pewno dzieki mlodosci ;D

Gość goźć
Strikte słodyczy nie jej w ogóle, raz na miesiąc może landrynkę.Słodkie parzy mnie w język,zwłaszcza czekolada, za to ostre mogę jeść garściami.

Gość gość
Codziennie ,a teraz idę po lody ,lubię koktajlowe ,,Koral"

Gość lukrowanamuffinka
Raczej codziennie, ale nie przesadzam ze słodyczami. Wszystko z umiarem :) Ostatnio moje ulubione są czekoladki Bajeczny od Wedla. Uwielbiam te chrupkie wafelki w środku. Cieszę się, że pojawiły się w wersji pralin, przynajmniej mogę sobie dawkować przyjemność :)