Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy cipka wróci do normy ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem 4 miesiace przed porodem, obawiając się bólu pozwoliłam chłopakowi mnie "rozciagnac" bylam bardzo ciasna, zaczynaliśmy delikatnie po 2 miesiącach wystarczy okolo 10 min masażu itp i wkłada całą dłoń . czy jeśli nadal będzie mnie tak rozciągal po porodzie wrócę do mojego stanu z początku np po 3 mies bez sexu ?

Gość gość
Nie słyszałam jeszcze o takim debiliźmie. Niech ci wiadro wsadzi to urodzisz bez nacinania. To dopiero przy porodzie cipka rozciągnie ci się jak wiadro. Wpisz sobie co o cipce mówiła agnieszka chylińska po pierwszym porodzie. wpisz rozklapiocha chylińska. Ona najbardziej obrazowo to opisała:)

Gość gość
Nie chce mi otworzyc bo wchodze przez tel :-(

Gość gość
to wpisz agnieszka chylińska rozklapiocha. Uwielbiam ją z tamtych czasów:))

Gość goźć
Schodzi się po jakimś czasie , ja byłam nacięta. Teraz nie wepcha mi więcej niź trzech palców. Ale skoro już Ci rękę wpycha, jako pierworódce, to będzie mógł wpychać już zawsze. Skąd w ogóle pomysł że poprzez rozepchanie kaśki łatwiej Ci będzie urodzić? W organizmie kobiety podczas porod zachodzi szereg zmian. A głowka dziecka mmusi się przedostać przede wszystkim przez miednicę, to ta faza boli najmocniej. Jak dzieciak przejdzie przez nią, lekarz nakazuje przestać przeć, bo własnie jak dziecko jest "tam gdzie Ci rękę wpycha" poprzez parcie można je udusić.