Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość depilacji

Polecane posty

Gość gość

Przetestowalam już wszystko... po maszynce włosy, szczególnie pod pachami, już mi zaczynają odrastać, pod pachami mam z powrotem włosy już następnego nia, na nogach - po 2 dniach już nieestetycznie bardzo wyglądają. Po depilatorze i plastrach boleśnie mi wrastają i nic na to nie pomaga, żadne peelingi etc. Krem słabo się sprawdza na moich nogach, wiele włosków zostaje. Wosku używać nie mogę, bo mam mega dużo pajączków na nogach. Więc pozostaje maszynka, ale to syzyfowa praca. Nie mogę zrezygnować z depilacji, czułabym się okropnie, ale mam już tego serdecznie dość. A jak słyszę p********ie facetów o kobietach flejtuchach, które się nie golą, to mnie krew zalewa, bo gdyby oni musieli robić przy sobie tyle rzeczy, to na pewno by zwariowali

Gość gość
popieram Cię! oj jak bardzo. już mam tak serdecznie dosyć tego wszystkiego! tylko się depiluj dla tych durnych facetów, wszystko wrasta, boli, goi się potem dwa tygodnie milion tych czerwonych kropek

Gość gość
Wiesz, jakbym jeszcze mogła to robić depilatorem.. to nie byłoby tak źle. Ale maszynką to masakra. wiesz, ja depiluję się też dla siebie, choć nie ukrywajmy, że dla facetów też, jak jesteśmy w domu i ja łażę ubrana domowo i w teorii niepotrzebna mi szczegółowa depilacja, to i tak bym się nie pokazała mu z lekko zarośniętymi nogami.

Gość gość
No to usun owlosienie laserowo na stale

Gość gość
Na aktualną chwilę mnie nie stać, studiuję i pracuję zaocznie. Ale za jakiś czas na pewno to zrobię, choć słyszałam, że to wcale nie jest takie cudowne i nie działa tak dobrze..

Gość MASAŻYSTAKRAKÓW
JA MIMO ZE JESTEM FACETEM OD 8 LAT CO TYDZIEN gole klata brzuch itd i jakoś nie jest zle wiec kobieta która chce byc atrakcyjna i narzeka jest LENIWA

Gość gość
No i już się znalazł jakiś, który będzie pierdzielił o lenistwie. Najpierw przeczytaj uważnie mój wpis.. ja nie depiluję się co tydzień, tylko co 1-2 dni

Gość gość
+nawet nie będę mówiła o maseczkach, balsamach, makijażu, układaniu włosów (mam wymagające) i milionie innych rzeczy, choć na to nie narzekam, to jednak dorzucając tą upiorną depilację trochę czasu na to schodzi

Gość MASAŻYSTAKRAKÓW
to polecam paste cukrowa ... stary materiał dżinsowy i jest przyjemne depilowanie....

Gość gość
tez mam dosyc golenia się, najgorzej to na cipce, wrastaja mi sie włosy ;// i zawsze mi jakies slady po krostac zostaja :(

Gość gość
Nie jesteś flejtuchem, niektóre kobiety niestety tak mają, najlepszym rozwiązaniem jest depilacja laserowa, nawet jeśli szlak nie trafi wszystkich włosów to zawsze jakaś część zostanie usunięta.

Gość gość
flejtuch

Gość goźć
MASAŻYSTAKRAKÓW Klatę golisz :o Masakra, pozbywasz się ostatniego czynnika, który odróżnia kobietę od mężczyzny:x Jeszcze włosy na żel postaw i rurki ubierz. Będziesz seksi:D:D

Gość gość
Rio laser

Gość Pan_Porucznike
jestem facetem, sam się depiluję i nie narzekam.

Gość gość
Większość facetów przycina włoski a nie się depiluje

Gość do MASAŻYSTAKRAKÓW
Te, masażysta za 2300, mów za siebie. Jeśli masz skórę mamuta, która nie reaguje długotrwałymi podrażnieniami, nie swędzi makabrycznie (mimo środków łagodzących) a włoski nie wrastają to się ciesz swoim szczęściem, a od innych nie-szczęściarzy ci wara. Sprawdź definicję pojęcia lenistwo, zanim go użyjesz.

Gość gość
idz na LASEROWĄ depilacje owłosienia. polecam

Gość gość
a ile kosztuje taka depilacja?

Gość gość
zalezy, ale okolo tysiaka, pare sesji jest. natomiast owlosienie masz z glowy. mi zostalo tylko pare wloskow pod pachami, a bikini jak marzenie

Gość gość
czyli jest wydatek nie mały. Nie każdą stać na taki "luksus"

Gość wwrrr
Rozumiem twoj problem, choc sama takiego nie mam, moja skroa swietnie znosi depilator i paste cukrowa, ale gdybym musiala sie golic, wolalabym chyba chodzic zarosnieta. Co mi po pieknym wygladzie kiedy skora pod pachami non stop swedzi od odrastajacych wloskow?

Gość gość
jesli wybierasz laser to idz na diodowy. To jest obecnie najlepsze na rynku. Bylam juz raz na poczatku stycznia. Za bikini, nogi i pachy zaplacilam 1200 zl. Stracilam okolo 50% wlosow pod pachami, 30% bikini i pewnie z 50 % na nogach. Niedlugo ide po raz drugi;)

Gość gość
jeszcze Polki zostały na naszej planecie z tym goleniem, wyrywaniem, zabiegami laserowymi , wiadomo, gdy kobieta znika z domu na kilka godzin to jest na zakupach ciuchowych albo czeka na vaxing przed gabinetem a w innych krajach kobiety wyglądają normalnie , zobaczcie https://www.youtube.com/watch?v=5_tFInZC008

Gość roman D
Ja uwazam ze kobieta nie musi golic sie na całym ciele .. włosy ponizej kolan mi nie przeszkadzają , w okolicach pepka też nie .. wystarczy golic okolice genitaliow o***tu i pach

Gość gość
Niewielu jest takich, którzy tak sądzą jak roman. Większość gdyby zobaczyła u kobiety włoski w okolicach łydek i ud, to oooo, zaraz by było

Gość gość
a ja depiluję całe ciało dokładnie codziennie :)

Gość gość
Kup sobie Phillips Lumea, naprawde redukuje ilość włosów. Ja jestem zadowolona, odrastaja znacznie wolniej i o wiele mniej ich jest.

to wina kobiet, że faceci tak uważają, powiem więcej, wielu facetów uważa, że kobieta nie ma żadnego zarostu , gdy zobaczył nagą koleżankę w przedszkolu , nie miała tam zarostu, gdy tę samą koleżankę zobaczył w szkole podstawowej to nie miała zarostu gdy w latach gimnazjum trafili na kolonie i na plaży koleżanka pod ręcznikiem zmieniała majtki i ręcznik się zsunął to zobaczył, że koleżanka nie ma zarostu a w ostatniej klasie liceum na studniówce koleżanka ubrała pończochy samonośne , gdy razem tańczyli to sukienka jej się podwinęła i zobaczył to co zwykle, czyli żadnego zarostu , po pierwszej wspólnej nocy zakochani wtuleni do siebie zadał pytanie z ciekawości, Niunia, dlaczego tam nie masz żadnego zarostu ?

Gość gość
pukałeś do jej bram w niedziele?