Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słuchajcie dziewczyny! Nie ma na świecie lepszego faceta od Szweda czy Norwega!

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szoku! Mężczyźni w Skandynawii są po prostu cudowni! Mają wysoką kulturę osobistą, nienaganne maniery, są inteligentni i przede wszystkim szukają partnerki a nie służącej! 'Nie' oznacza dla nich 'nie' i koniec. W domu i przy dziecku robią wszystko oprócz karmienia cycem. Teraz jak widzę jacy są faceci w Polsce, a jacy w Skandynawii śmiem twierdzić, że na Polaka już nigdy nie spojrzę z zainteresowaniem. Oczywiście jako kumple czy koledzy niech będą, ale do czegoś więcej to tylko Skandynawa, także dziewczyny bierzcie się za Wikingów!

Gość gość
Potwierdzam, Szwedki i Norweżki też są cudowne, Polki lecą tylko na kasę i szukają frajera który będzie je wielbił i utrzymywał, Szwedka sama potrafi zabić na siebie i jest nieziemska w łóżku, jak zrobi loda to klękajcie narody, widać że to ją cieszy i że to lubi, nie to co Polki.

Gość gość
Hahaha już zazdrosny polaczek się wypowiedział, przecież wiadomo że kłamie, bo która Szwedka czy Norweżka by go chciała? :D nawet Litwinki wami gardzą ;) A co do związków Polek ze Skandynawami to znam ich dużo, widzę jakimi mężami są dla nich i naprawdę można pozazdrościć. Także popieram autorkę obiema rękami i nogami! :D

Gość gość
Prawda jest taka, ze 99% Szwedow, Niemcow i Norwegow Polki ma gleboko w D***e. A ci co sie za nimi uganiaja sami sa nieudacznikami i maja kompleksy oraz zero powodzenia u kobiet z wlasnego kraju. Poza tym zwykle sa tak dretwi i bez ikry, ze mozna przy nich odrazu pasc z nudy. Poprostu inna mentalnosc.

Gość gość
No właśnie inna mentalność, o wiele lepsza od tej polaczkowej, a Skandynawowie bardzo sobie cenią Polki, inaczej by się z nimi tak ochoczo nie żenili, wystarczy spojrzeć na statystyki i wszystko jasne. Jeśli chodzi o Polaków i Skandynawki to nawet nie ma wystarczającej liczby polaczków żeby prowadzić takie statystyki tylko jest napisane, że w ciągu ostatnich lat było takich małżeństw mniej niż 5 :D A małżeństwa Polek ze Skandynawami idą w setkach każdego roku :) Żadna was nie chce, nawet rodaczki wami gardzą :)

Gość gość
wole sie nudzic z milym i dobrym norwegiem niz miec zycie pelne emocji(picie, bicie) z polakiem:)

Gość gość
Ale wy jestescie ludzie zacofani. Nie wiem w jakim srodowisku sie obracacie, bo ja nie znam zadnego Polaka, ktory pije i bije swoja zone. Ale jak pochodzicie z nizin spolecznych to sie nie dziwie. Natomiast mam kolezanki, ktore powychodzily za maz za Niemcow i Norwegow i szczerze mowiac im wspolczuje. Pokonczyly w Polsce studia, tam siedza w domu, bo nie moga znalezc pracy, a mezowie obliczaja ich z kazdego centa. Mieszkam za granica i kiedys kumpela mnie do siebie zaprosila i musialam sama zlozyc sie na pol pizzy bo tak byla wyliczona. Zenada. Oczywiscie, nie u wszystkich tak jest, ale u wielu.

Gość gość
Oj tak, tak bo polaczki nie wyliczają żonie każdego grosza :D Mieć męża polaka to dopiero koszmar. większym koszmarem może być tylko związek z arabem czy innym smoluchem :D

Gość gość
ano

Gość gość
zgadzam sie z autorka, szwedzi czy norwegowie to niedościgniony wzór dla przeciętnego polaka. mieszkam w skandynawii już ładnych kilka lat i lepszych ojców i mężów nie widziałam.

Gość Anonimowaxxx
Polacy górą!

Gość gość
a jak polak dobry i uczynny to kopia go w d**e na rzecz s*******nya :D ale norweg moze byc spokojny, wtedy jest ok :D

Gość gość
to prawda ,cokolwiek :)

Gość gość
Jak polak jest taki jak norweg w temacie to nazywacie go ciepla kluchą i ciotą .

Gość gość
bzdura i generalizowanie, widocznie w polsce nikt jej nie chciał to poszła szukać frajera za granice

Gość gość
25.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Jak polak jest taki jak norweg w temacie to nazywacie go ciepla kluchą i ciotą" Nieprawda! Gdyby Polacy byli tacy jak Skandynawowie to nie trzeba by było szukać mężczyzn za granicą bo byli by w kraju! Właśnie w Polsce jest pełno buraków i dresów, a takich to ja nie chcę, wolę nieśmiałego Norwega czy Szweda od polskiego pozera.

Gość gość
dlaczego nieudacznika? czyli tylko nieudacznicy wiążą się z cudzoziemkami?

Gość gość
Widocznie nie dość idealne skoro najczęściej na żony spośród innych narodowości wybierają Polki i Rosjanki. A ty żyłeś w Skandynawii że wiesz tyle o ich kobietach? Czy tylko obejrzałeś kilka foto-blogów i już masz zdanie o ich kobietach?

Gość gość
Staszek, z tego co przeczytałam to ciebie żadna Polka nawet nie chce, więc korzystasz tylko z usług prostytutek, to co ty możesz wiedzieć o związkach? A akurat Polki i Rosjanki mają jednych z najgorszych mężczyzn, więc nic dziwnego, że szukają mężów gdzie indziej. I widocznie są cenione skoro mężczyźni tak ochoczo biorą je za żony, nikt łatwej nie brałby przed ołtarz. Ty chyba się nie oświadczasz swoim prostytutkom? No właśnie.

Gość gość
Jakich prawdziwych samców? Polaczków? Rumunów? Arabów? Murzynów? To są niby ci prawdziwi mężczyźni? Nie rozśmieszaj mnie.

Gość gość
03.14 [zgłoś do usunięcia] staszek spod monopolowego i właśnie dlatego c***y norweskie to wykorzystują, imponują im tym że są bogaci i niby fajni a ich kobiety mają ich w d***e bo wybierają prawdziwych samców stachu wal sie na ryjsko

Gość staszek znowu się najebałeś
? :D

Gość gość
Norwegowie nie są ci/pami, ty staszku jesteś bo musisz korzystać z dz/iwek i żalisz się na swój los na babskim forum :D