Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygląd

Polecane posty

Gość gość

Co zrobić,by wyglądać na starszą? Mam 25 lat dziecko męża,a wszyscy dają mi max 16 lat. Jak kupuję mężowi papierosy pytają o dowód. Rozumiem,jak ludzie wyglądają troszkę młodziej 2 lub 3 lata,ale u mnie to 9 lat dają mniej. Jest to wkurzające.

Gość gość
Ciesz sie kobito ze dobrze wygladasz,a fajki niech se chlop kupuje.

Gość gość
Jakie to dobrze,wyglądam jak dziecko z gimnazjum. Mama mówi,że mam taką urodę i tego nie zmienię. Buzia dziewczęca,budowa ciała tak samo,ledwo 41 kg ważę.

Gość gość
To jedz bo pupke masz pewnie drobniutka,a ze ladna dziewczeca buzia to + juz mi sie podobasz:-)

Gość gość
każdy mówi,że będę wiecznie młoda,ale jakoś mało pocieszające to jest. Kiedyś facet chodził po domach chyba z ofertą internetu,ja otwieram a on pyta czy ktoś dorosły jest w domu.

Gość gość
Ja bym sie cieszyl:-) . Docenisz to jak bedziesz stara babka z pozmarszczona skorą.

Gość gość
Może coś w tym jest i kiedys rzeczywiście to docenię,ale na obecną chwilę wolałabym wyglądać troszkę poważniej. Dziecko niedługo do przedszkola a tu matka jak nastolatka.

Gość gosckarola
no ja cie bardzo dobrze rozumiem..mam prawie 22 lat a mi daja na 16 .17 inni mówią ze powinnam sie cieszyć ja sie nie ciesze.chciałabym wyglądać na swój wiek.gdy wchodze do jakies sklepu pierwszy raz kupic papierosy alkohol musza pokazac dowod tak samo jak ide cos zalatwic mysla ze maja do czynienia z gowniara.albo jak szuka sie pracy to myśla ze szukam praktyk,gdy bede w twoim wieku i bede dalej wygladać bardzo młodo i bede planować dziecko, bede na mnie patrzeć jak nastolatka z dzieckiem :(

Gość gość
No ja tak pewnie wyglądam jak nastolatka z dzieckiem. jak w ciąży byłam to niektórzy patrzyli tak dziwnie,pewnie pod nosem gadali,że gówniara dziecko sobie zrobiła.

Gość gosckarola
nawet makijaz nie pomaga.umalowalam sie tak o w domu..i co nic mnie nie postarzał.. ja tez mam kompleksy,juz nawet znam dziewczyny z sasiedztwa maja po 16 lat wygladaja tak poważnie a juz mysle ze one beda mialy 18 lat to bede wygladaly na starsze od demnie..tak mi sie przykro juz robi smutno,ze one tak z buzi poważnie..tak mi z tym zle ze nie mam czasem ochoty wyjść z domu..

Gość gość
Mojej kuzynki córka ma 14 lat,jak stanę koło niej wyglądamy jak rówieśniczki. To prawda,że teraz dziewczyny mają 14,15 lat a wyglądają na 18. A my odwrotnie niestety. Zrobię czasem mocniejszy makijaż,włosy rozpuszcze,buty na obcasie to troszkę lepiej wyglądam,ale może wtedy na 18 lat,ale na pewno nie na 25. Myślałam,że po ciąży troszkę ciałka mi zostanie,a tu nic,jeszcze gorzej schudłam. Może gdybym przytyła,ale kiedy nie mogę,jem wszystko,niczego sobie nie odmawiam czy to słodkie czy tłuste,a waga ani drgnie.

Gość gość
ja nie wiem od czego to zalezy ze ktos szybciej na buzi sie strzeje,,a mi buzia stoi w miejscu,,cialo mam kobiety piersi.budowa ciała.tylko ta buzia

Gość gość
weź siebie sama nie ośmieszaj obejrzyj sobie zdjęcie sprzed 7 lat i zobacz czy jesteś taka sama, poprostu jesteś chuda i to wszystko za 5 lat będziesz wyglądać jak 30stka i taka jest prawda.

Gość gość
A ja sie ciesze ze młodo wygladam mam 29 lat idzieciecą twarz i ciesze się , tylko szkoda ze kieduys zaczne sie zmieniac .

Gość gość
bład 20 *

Gość Martyna1982GGGG
wszystko może się zminic, jako nastolatka wygladalam na starsza, wtedy mi to pasowalo, ale mojej matki kolezanka bulwersowala się, ze mi jeszcze pozwala na makijaż, mowila, ze będę staro wygladac za pare lat. A teraz mam 32 lata, maluje tylko rzesy, często slysze, ze wyglądam o wiele młodziej. Natomiast jej corka ( w moim wieku) która miała urode baby face teraz wygląda jak gruby babsztyl po 40 i do tego wymalowana ( w mlodosci zakazali to teraz eksperymentuje) jak klaun po godzinach.