Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facett32

Nie mogę jej pocałować

Polecane posty

a, w ten sposób. ani 27. argument o czytaniu ze zrozumieniem, bo Ci moja osoba nie pasuje plasuje Cię w grupie gimnazjalnej, więc s********j do lekcji zamiast całować dziewuchy:)

Gość gość
on napisał o roku urodzenia, a nie wieku, broken tepa jesteś?

Gość facett32
Ślina? "Rok urodzenia" to nie to samo co "wiek". Czytaj ze zrozumieniem. A reszte proszę o dalszą pomoc :) Zależy mi na tej dziewczynie i nie chcę spieprzyć. Nigdy nie byłem w takiej sytuacji i nie wiem jak postępować.

Gość gość
może to ona ma problem z nieświeżym oddechem i się wstydzi. to jest bardzo ciężka przypadłość dla kobiet. zadbana kobieta, ładna, sliczna, a tu jedzie z ust... poczytaj sobie temat "jedzie ci z ust jak shrekowi" na kafeterii na dziale Zdrowie i Uroda, zobaczysz ile tam jest kobiet z takim problemem ;)

Gość facett32
Wiecie co, założyłem temat godzinę temu i nadal nic nie wiem :) Sam się zastanawiam co ta dziewczyna ze mną zrobiła ;) urok jakiś czy co.

Gość gość
Jedyną osobą, od której możesz dowiedzieć się o co chodzi jest ta dziewczyna. Moim zdaniem poważna rozmowa powinna pomóc. Powiedz jej co czujesz, że nie wiesz co masz o tym myśleć, że czujesz się niepewnie... Bądź szczery. Jeżeli kobieta jest ok to to doceni i może powie Ci co jest nie tak.

Gość gość
jak ci zależy to po prostu nie naciskaj za bardzo, niech ci zaufa, moze coś niemiłego przeszła i dlatego tak.

Gość facett32
Dobrze, spróbuję z nią porozmawiać i zdam relację jak mi poszło :) A teraz muszę się zbierać. Jeśli ktoś bedzie miał jakiś pomysł proszę o wpis. Cześć :)

Gość gość
Za pośladki złapałem ją na trzecim spotkaniu... No brawo :D Stary jak zależy Ci na kimś to najpierw się dziewczynę poznaje, przebywa randkuje itp a na takie macanki przychodzi czas. Ale skoro na trzecim spotkaniu już ją łapałeś i lizałeś po szyi to pewnie z początku tego chciała ale teraz jest już po rozmowie z koleżanką/przyjaciółką która pewnie jej poradziła że jesteś *****czem i żeby pokazała Ci że nie jest tak łatwo.