Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mnie śmieszy ta reklama Linea 30

Polecane posty

Gość gość

w której mówią, że dla wielu kobiet powrót do szczupłej sylwetki to nielada wyzwanie. Na własnej skórze przekonałam się, że to nieprawda, po ciąży ważę mniej niż przed zajściem w ciąże

Gość gość
Przecież nie twierdzą w tej reklamie, że wszystkie kobiety mają taki problem po ciąży.

Gość gość
A ta babka z tej reklamy ma minę jakby śmiertelną diagnozę usłyszała :o

Gość gość
To sie ciesz,ale niestety nie wszystkie kobiety moga sie tym pochwalic i nie mowie tu o otylosci z powodu objadania sie itp.Moja siostra np.Zawsze byla szczupla szczuplejsza ode mnie,a po ciazy masakra nie moze schudnac,pomimo tego ze cwiczy malo je a waga stoi w miejscu.Oczywiscie nie wierze w reklamy i te wszystkie odchudzajace "wspanialosci" Ale nie patrz na kobiety przez swoj pryzmat bo kazda z nas jest innna i roznie reaguje na ciaze

Gość gość
Mnie śmieszą takie zadufane dupki jak ty autorko :)

Tak ja też po pierwszej ciązy ważyłam 46kg przy wzroście 168cm, Po prostu przestałam jeść...ale czy to powód do dumy?W ciązy tez bardzo mało jadłam- hypotrofia ww. maciczna.:-o

Gość gość
"Mnie śmieszą takie zadufane dupki jak ty autorko usmiech.gif" pierwsza gruba locha się odezwała

Gość gość
Ja ani gruba, ani locha, nie mam problemów z kilogramami. Mimo obelg wciąż mnie śmieszą takie infantyle jak ty :) Może znikniesz po drugiej ciąży jak ci tak szybko zlecą kilogramy?

Gość gość
15:35 moze gruba nie jestes, za to jesteś starą babą, ktora czerpie chora satysfakcję z tego ze raczy forumowiczki zlosliwymi komentarzami z d**y zupełnie nie na temat. ale to przeciez nie jest infantylne zachowanie, skądże. a te obelgi to twoj pokarm, wiec ciesz sie ze jeszcze ktos cie bluzga, bo z tego co widze wiekszosc juz ma cie w d***e i cie ignoruje. i dobrze, szkoda karmic trolla.

Gość gość
Stara? Mam niespełna 27 lat :) Mówiłam ci wczoraj, żebyś mi nie odpisywała. Po co to robisz?

Gość gość
masz racje, ciebie nawet nie warto napoczynac. jestes chora. bye

Gość gość
Otwierasz temat jakieś złośliwej baby, która nabija się i wyśmiewa innych, a uwagę zwracasz na moje wpisy, od wczoraj. Lecz się :) 🖐️

Gość gość
mnie to smieszy jak w tej reklamie pokazuja ten ksztalt niby GRUBY haha, a tam lekkie boczki, jakis rozmiar moze 40 czy 42 i wielce gruba, musi zrzucac :P no ale trudno zeby taka linea pomogla ludziom ktorzy maja np 80kg nadwagi :P

Gość gość
oj autorko, z logika u ciebie cieniutko.

Gość gość
te reklame tylko slyszalam w radiu, w tv nie widzialam, ale dobre sa tez akcje kiedy tej animowanej figurce po transformacji zmniejsza sie talia, szczupleja nogi i ramiona a cycki i tylek zostaje;D chociaz do tej pory sie dziwie, ze kobiety jeszcze wierza w tabletki na odchudzanie.

Gość gość
A zwrocilyscie uwage, ze teraz sa tabletki niemal na wszystko? Masz cellulit, jest na to tabletka. Nadmiar wody w organizmie?-Tabletka. Zdrowe wlosy i paznokcie, zmarszczki, niskie libido, klopoty z potencja, stres, nerwy. No i witaminy, okazuje sie, ze natura chciala, zebysmy wcinali warzywa w pigulce :-D

Gość gość
dokladnie. tylko pojsc na silownie i dobrze sie odzywiac nie ma komu, ale na tym wlasnie bazuja koncerny, szkoda ze tak malo babek to rozumie.

Gość gość
Literki jak zwykle nie pisze na temat tylko szuka zadymy:O

Gość gość
za to ty napisalas na temat... literek :D chodzisz za nia po wszystkich tematach i sama nie piszac nic sensnownego zarzucasz jej ze nie pisze na temat

Gość gość
skąd ty wiesz kim jestem?jasnowidz?to dawaj numery w lotto

Gość gość
ty szmato

Gość gość
Bez diety żadna tabletka nic nie zdziała

Gość gość
16:45 literki

autorko tobie razem z kilogramami niestety schudł też mózg. Żałosna jesteś. Skoro tak wiele kobiet ma problemy z nadwagą po ciąży to chyba musi coś w tym być, nie sądzisz? Niektórym waga sama spada, a niektórym nawet mimo karmienia piersią stoi w miejscu. Ale oczywiście, ty wiesz lepiej bo ty nie miałaś z tym problemów.

Gość gość
Następna moja tropicielka? :D

Gość gość
Led vel Literki jak idziesz do biedronki to kladziesz glowe na wadze i wciskasz burak.

Gość gość
led jazda do ssania mongolskiej pały rumuńska lambadziaro

Gość gość
laski dajcie spokoj bo ona zaraz dojdzie

Gość gość
Led jak była mała to jej rodzice kiełbasę na szyi wieszali żeby chociaż psy się chciały z nią bawić

Gość gość
Jesteście obrzydliwe...