Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każdy kto wsiada za kółko po pijaku jest idiotą

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda

Gość gość
raczej outsiderem

Gość gość
Kretynem debilem i imbecylem w jednej osobie

Gość adelaydka
a co może lepiej jak 18latek jezdzi jak wariat szybko?? czasem człowiek odpowiedzialny i dorosły na lekkim rauszu (nie mówię bardzo pijany ale np po dwoch piwkach) jezdzi lepiej niz taki trzeźwy gówniarz albo star****co nie do widzi!!!

Gość Staszek91
Kilka razy wsiadłem latem po pijaku bo na samą myśl o śmierdzącym potem tramwaju robiło mi się niedobrze. Według alkomatu miałem 0,9 promila, w niektórych krajach można tak jeździć. :classic_cool:

Gość Staszek91
Dodam jeszcze, że miałem w życiu jedną stłuczkę z winy opon, pracowałem kiedyś jako kierowca, zgłaszałem wielokrotnie uszkodzone opony szefowi. Wymienił je dopiero gdy skasowałem mu auto. :)

Gość gość
tacy powinni trafić do pierdla z zarzutem usiłowania zabójstwa

Gość gość
zgadzam sie w 100% sama kiedys stracilam prawo jazdy na rok,dopiero potem zdalam sobie sprawe z tego co mogloby sie wydarzyc,ale ludzie sa bez wyobrazni jak i ja kiedys,tez mi sie wydawalo ze potrafie ale to nie tak,zycie nas zaskakuje i gdy sobie uswiadomilam ze moglabym kogos zabic-tak zabic i nie tlumaczylo by mnie ile wypilam ale dlaczego wsiadlam po promilach,ludzie pomyslcie nikt nie jest supermenem a alkohol tak ale nia za kierownica

Gość gość
Mam alkomat i zawsze po jakiejśc imprezie sprawdzam czy już wszystko przetrawiłem. Kosz jest nie wielki bo kupiłem w necie na allinside.pl za 60 zł, a działa bez zarzutu bo sprawdzałem jego odczyty z policyjnym. Przynajmniej mam spokojną głowę jak siadam za kółkiem.

Gość skrzypek na dachu
dlatego najnowsze modele aut maja na dachu wyswietacz promili w organizmie kierowcy w wydychanym powietrzu