Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zony muzulmanow ...

Polecane posty

Gość gość

czyli ciapackie zlewy - powinno to was zainteresowac :) Przypomnijmy, że kobieta w islamie ma prawo do dziedziczenia, jednak nie dziedziczy majątku w równych proporcjach co mężczyzna. Muzułmanka otrzymuje jedną czwartą majątku, a w przypadku, kiedy są dzieci, dostaje tylko jedną ósmą. Warto też dodać, że żona, która nie przeszła na islam, po śmierci męża nie dostaje niczego z jego majątku, który zostaje przekazany dzieciom i dalszym krewnym. na podstawie: rt.com

Gość gość
gdzie takie madrosci wyczytales /as.

Gość gość
i na miesnie brzucha tez.

Gość gość
Jeżeli twój muzułmański mąż umrze przed Tobą, a jego majątek znajduje się w kraju islamu, zostanie zastosowane prawo muzułmańskie. Żona muzułmanina, która nie przeszła na islam, nie dostanie nic z majątku swojego zmarłego męża. Ta, która przeszła na islam, dostanie bardzo małą część. Według Koranu, muzułmańska żona nie przejmuje majątku po mężu. Jeżeli mąż umrze, nie zostawiając dzieci, żona otrzymuje jedną czwartą jego majątku, natomiast pozostałą część dzielą między siebie jego rodzice, bracia, wujowie i dalsi krewni. Jeżeli natomiast zmarły mąż miał dzieci, żona dostanie tylko jedną ósmą majątku, a resztę przejmują dzieci – przy czym synowie dostaną dwa razy więcej niż córki. Takie prawo ustanawia sam Koran (4:12): »Z tego, co zostawicie, wasze żony otrzymają jedną czwartą, jeżeli umrzecie bezdzietni; jeżeli natomiast są dzieci, żony dostaną jedną ósmą«.

Gość gość
myslisz gosciu ,ze jak Koran recytujesz to masz wiedze o muzulmanach?

Gość gość
Jasne, zamiast znajomosci Koranu, lepiej sie z muzulmanskimi c***jami zapoznac, co? Wtedy sie wiedze czerpie, ze hej! :D

Gość desi pani
no, ale w jakim celu ten elaborat? Te, ktore sie wiaza z muzulmanami powinny wiedziec takie rzeczy, a jesli nie to tylko im wspolczuc... Mam wrazenie, ze temat mial na celu, jak zwykle zreszta, wywolac wielka klotnie z wyzwiskami, jadem i pluciem na te w takich zwiazkach...

Gość gość
ja juz niedlugo moze dolacze do grona Muzulmanek i dooobrze mi z tym:)

Gość gość
ja juz niedlugo moze dolacze do grona Muzulmanek i dooobrze mi z tym:)

Gość gość
Może po prostu coś tu się paru lasencjom rozjaśni. Nie tajemnica że w te związki pakują sie często niewykształcone biedne niezaradne czy z patologii. Czasem lecą na hajs śniadego nie wiedząc nic o tamtej kulturze i dziwnych jej prawach....

Gość desi pani
Nie sadze zeby sie rozjasnilo na podstawie postu na kafeterii. Jak dziewczyna glupia, to zadne racjonalne argumenty do niej nie trafia. Wytlumaczy sobie, ze jej ksiaze jest inny i napewno by ja zabezpieczyl, i ze ty (autor watku) jestes zazdrosnym frustratem, ktorego panna puscila kantem z muzulmaninem. Malo takich, co sie nie interesuja kultura kraju faceta? A potem placz i zgrzytanie zebow...

Gość gość
Boze ludzie nauczcie sie w koncu raz na zawsze, bo glupota z was wychodzi az wstyd! * NA PEWNO * PO PROSTU Osobno! Zawsze osobno! Wbic to sobie do pustych łbow!

Gość gość
2 tepaki co chca uswiadamiac kobiety .ilu muzulmanow znacie ile muzulmanek znacie?w jakich karajach muzulmanskich zyliscie?

Gość wkurwiony prawiczek
w Polsce wielkie ateistki, poznają Araba i już muzułmanki

Gość gość
na chrzescijanstwo zostala ochrzczona woda swiecona a na islam - sperma poznanego muzula.

Gość gość
na chrzescijanstwo zostala ochrzczona woda swiecona a na islam - sperma poznanego muzula.

Gość gość
gosciu z 20:18 nie wiem kogo nazywasz tepakiem, ale najwidoczniej prawda cie zabolala...