Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wyrodna matka ?

Polecane posty

Gość gość

Powiedziałam kuzynce prosto z mostu, że jest wyrodna matka. Ona ma syna-pół roku. Ona od miesiąca wróciła do pracy, pracuje 8 h. Wiadomo, że dziecko jej potrzebuje, a ona woli pracować, nie karmi piersią, miała cc. Jej mąż też do późna pracuje.

Gość gość
Własne mieszkanie, dwa auta z salonu i niby musiała wrócić do pracy? Nie uwierzę, że nie mają kasy. Cc za 6 tys w prywatnej klinice, wózek za 5 tys, po co tracić kasę na mieszanki przecież można piersią karmić. A ona za prawdę sie obraziła.

Gość gość
matka i żona ideał

Gość gość
Ideał ? Pracuje dziecko zostawia niani i nie wie co sie z tym dzieckiem dzieje.

Gość gość
ja też zostałem tak wychowany, i szanuje taką matkę. a nie kure domową bez ambicji

Gość gość
Ja poświęcam sie dziecku. Karmię piersią, zostaje na wychowawczym do 3 lat. Urodziłam siłami naturalnymi, rodziłam 15 h i jakoś żyje.

Gość gość
Teraz to normalne, zajmij sie soba, durna babo a nie oceniaj innych. Juz czasy nierobstwa w domu mineły, i takie kobiety siedzace sie uwaza za pasozyta

Gość gość
Dziecko potrzebuje matki

Gość gość
a matka, jak kazdy człowiek potrzbuje pracy... Poza tym dziecko tez potrzebuje ojca. Przestan juz walic tymi sloganami sprzed 30 lat, dziecko nie jest najwazniejsze.

Gość gość
Dziecko zawsze powinno byc najwazniejsze tym bardziej jesli matka nie ma przymusu isc do pracy zeby zarobic na chleb .Pól roku by ja nie zbawiło ale wyglada na to ze dziecko jest dodatkiem do rodziny a mamusia musi sie realizywac ...

Gość gość
Dokładnie.

Gość gość
On raczkuje, staje przy meblach, a ona myśli, że jak mu markowe ubrania to jest ok. co jak co ale ja uważam, że pół śpiochy i body koszulowe to nie odpowiedni strój dla małego chłopca.

Gość gość
Ojciec, też potrzebny ale nie tak jak matka

Gość gość
Takie czasy .Dzieci chowają się przy nianiach .Za kilka lat bdz mógł liczyc na wyjscie z mamusią na hamburgera do Maka ...Gdzie te matki ktore dzieci traktowały jak cuda ?

Gość gość
Dziecko zawsze powinno byc najwazniejsze tym bardziej jesli matka nie ma przymusu isc do pracy zeby zarobic na chleb .Pól roku by ja nie zbawiło ale wyglada na to ze dziecko jest dodatkiem do rodziny a mamusia musi sie realizywac ... x x P********z brednie ze głowa boli. Kazdy człowiek jest wazny, a kobieta nie jest stworzona wyłącznie do fukcji rozpłodowych. Tak - MUSI sie realizowac, i tak juz duzo poswieciła swojego zdrowia i zycia na ciaze, poród, Nic dziwnego ze coraz wiecej osob nie chce miec dzieci w ogole jak sie czyta takie bzdury... Jak tak podchodzisz do kobiet, to chyba dziewczynke jak sie urodzi nalezałoby od razu zabic, bo nie bedzie miała zadnego zycia, poza rodzeniem kolejnych dzieci i praniem skarpetek, co to za zycie?? Zadne

Gość gość
Do tej co rodzila 15 godzi. I karmi pirersia a co cie to obchodzi czym ona karmi dziecko i ze miala cc e sprawa. Ja tez nie karmilam bo nie chcialam i tez miala cc i co moje dziecko myslisz ze gorzej sie czuje przez to ze nie ssalo cycka i przez p.... nie wyszlo zalosna jestes

Gość gość
19.02 Ty zawsze sie czepiasz,madrzejszych od siebie . Albo jestes jakąs wyzwolona kobieta bez zwiazku i dzieci albo gowniarą po prostu ktora nie rozumie tekstu ktory czyta .