Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olli36

NASZE DZIECI

Polecane posty

Gość Olli36

Witam! Dzisiejszy temat poswiecony będzie naszym dzieciom. Pochwalcie się waszymi piciechami. Jak wyglądają, ile mają lat, jacy są i jak sobie z nimi radzicie. Moze na początek ja zaczne. Jestem mamą dwójki wkrótce trójki dziec*****erwsze urodziło się 10 lat temu. Ciążą przebiegla bez komplikacji a córcia urodziła się zdrowa. Obecnie ma 10 lat. Nazywa się Gosia. Jest pomyslowa, energiczne i ślicznie tańczy. Ma długie brązowe włosy i zielone oczy. Jak narazie nie sprawia kłopotów, jest kochsnym dzieckiem. Drugie dziecko to także dziewczynka. Ma 5 lat i nazywa się Rozalia. Z nią mam trochę kłopotów, ale jest dobrze. Bardzo energicza niestety czasami dokucza. Ma kasztanowe włosy i brazowe oczy. No a ostatnie moje dziecko.urodzi się na początku lipca. Bedzie to chłopiec. Chyba Damian lecz jeszcze może się to zmienić. Takie wlasnie mam dzieci. :) teraz wy się oichwalcie

Gość gość
0/10

Gość Olli36
O co ci gościu chodzi?

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Olli36 Witam! Dzisiejszy temat poswiecony będzie naszym dzieciom. Pochwalcie się waszymi piciechami. Jak wyglądają, ile mają lat, jacy są i jak sobie z nimi radzicie. Moze na początek ja zaczne. Jestem mamą dwójki wkrótce trójki dziec*****erwsze urodziło się 10 lat temu. Ciążą przebiegla bez komplikacji a córcia urodziła się zdrowa. Obecnie ma 10 lat. Nazywa się Gosia. Jest pomyslowa, energiczne i ślicznie tańczy. Ma długie brązowe włosy i zielone oczy. Jak narazie nie sprawia kłopotów, jest kochsnym dzieckiem. Drugie dziecko to także dziewczynka. Ma 5 lat i nazywa się Rozalia. Z nią mam trochę kłopotów, ale jest dobrze. Bardzo energicza niestety czasami dokucza. Ma kasztanowe włosy i brazowe oczy. No a ostatnie moje dziecko.urodzi się na początku lipca. Bedzie to chłopiec. Chyba Damian lecz jeszcze może się to zmienić. Takie wlasnie mam dzieci. usmiech.gif teraz wy się oichwalcie 25.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość 0/10 25.03.14 [zgłoś do usunięcia] Olli36 O co ci gościu chodzi? Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
ja nie mam dzieci

Gość gość
moje dziecko jest tak brzydkie i glupie, ze wole nie pisac

Gość gość
Agnieszka czy to ty.

Mam coreczkę 4-letnią. Taka blondyneczka z dlugimi wloskami. Mały przedszkolak. I wiecej nie. Aautorko jak radzisz sobie z 2 dzieci. Wiem ,ze jest dosyc trudno. Dziewczynki sa fajne. :). Wiem cos o tym.