Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BasiaBarbarella

Problem z iPhonem 5s

Polecane posty

Gość BasiaBarbarella

Kupiłam ostatnio telefon apple iphon 5s na stronie internetowej moj-iphone.com Sprzedawca telefonicznie zapewniał mnie że jest to dokładnie taki sam model jak kupowane w polskich salonach orange czy t-mobile. Telefonik przyszedł, ładnie zapakowany itd ale jest z nim mały problem... karta sim nie wchodzi do niego. Mam ta małą karte sim co sie ją wyciąga z dużej ale i tak nie działa. Czy kto może mi pomoc? Moze sie ja wklada gdzie indziej? I pytanie jeszcze gdzie w tym telefonie jest bateria i czy da sie ja wyjąć?

Gość gość
W iPhonie nie ma baterii koleżanko szklanko. A co do karty to karta ma byc mini a nie micro. Czyli mniejsza od tej małej.

Gość gość
baterie można wymienić tylko w serwisie, a poza tym po co? powinna wytrzymać z 4 lata

Gość gość
W IPhonie jest akumulator ale jest zabudowany i nie da się go wyjmowac jak w normalnym telefonie. Potrafi to zrobić tylko specjalistyczny warsztat bo samemu jest bardzo trudno. Oczywiście można próbowac jak skończy sie gwarancja.

Gość Agnieszka Radwanska
ja bym z tymi serwisami to troche sie wstrzymala na waszym miejscu bo Justin Biber szuka chetnych na wspolny lot w kosmos rakieta

Gość gość
Ile płaciłaś?

Gość BasiaBarbarella
2800

Gość prosta_aśka
bo to musi być karta nano sim, a ty pewnie masz micro sim i dla tego ci nie wchodzi, idz do swojego operatora to ci wymienią na nano sima

Gość BasiaBarbarella
ale ja juz wcisłam te kartę mlotkiem im teraz nie chce wyjść, a telefon oczywiście nigdzie nie dzwoni nawet na gliny :(